Ege 2019’A Merhaba

2019’A Merhaba

02.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Yeni yıl, Ege’nin dört bir tarafında coşkuyla karşılandı. Binlerce vatandaş kent meydanlarını doldurdu; 2019’un sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diledi

2019’A Merhaba

İzmirliler, yeni yıla Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarla girdi. İzmirliler, soğuk havaya rağmen Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte vatandaşlar, DJ Mano’nun performansıyla doyasıya eğlendi. Müziğin ritmine kapılan vatandaşlar, dans ederek keyifli dakikalar yaşadı. Saat 24.00’ı gösterdiği anda kentliler büyük bir coşkuyla 2019’u kutladı.

Haberin Devamı

Emniyet görev başındaydı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, yeni yıl kutlamalarının olaysız geçmesi için kent genelinde uygulamalarını sürdürüyor. Uygulamaya katılan 7 bin polis, yeni yıla görevinin başında girdi. Eğlence merkezlerinin giriş ve çıkış noktalarında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alkollü olarak araç kullanılmaması ve kullananların belirlenmesi için denetim yaparken, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler ise ana caddelerde ve sokak aralarında devriyelerini sürdürdü. Polis ekiplerinin yılbaşı görevi, sabah saat 05.00’e kadar devam etti.

Bodrum, yeni yıla sırılsıklam girdi

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde 2018’in son dakikalarında başlayan sağanak yağmur meydanı dolduran insanların eğlencesine engel olamadı. Bodrum Belediye Meydanı’nda Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Edis konserine yaklaşık 4 bin kişi katıldı, sağanak yağmur altında girilen 2019’un ilk dakikalarında meydanda bulunanlar unutulmaz anlar yaşadı. Programa katılan Başkan Mehmet Kocadon, “Hırslarımızın, sevgimizin ve mantığımızın önüne geçmediği; huzurlu, sağlıklı, mutlu, birlik beraberlik içinde kardeşçe yaşayacağımız bir yıl diliyorum” dedi.