Ege 2020’nin ilk fuarı

2020’nin ilk fuarı

07.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

IF Wedding Fashion İzmir için geri sayım başladı. Katılımcıların şimdiden kentteki otelleri doldurduğu fuarizmir’deki etkinlik, sektöre yön verecek

2020’nin ilk fuarı

21-24 Ocak 2020 tarihleri arasında kente masal gibi bir dört gün yaşatacak 14. IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Türkiye ile dünyanın her noktasından sektör profesyonelini ağırlayacak. Kapladığı alan bakımından Avrupa’nın en büyüğü olarak görülen IF Wedding Fashion İzmir bünyesinde gerçekleşecek ilklerle de konuklarını büyüleyecek.

Haberin Devamı

İlkler yaşanacak

Fuar İzmir girişinde ve hol içlerinde gerçekleşecek müzik dinletileriyle sektör profesyonellerinin karşılanacağı IF Wedding Fashion İzmir’de, bu yıl yenilikler gerçekleşecek. A Holü’nde gelinlik ve damatlık tasarımları, B Holü’nde ise abiye giyim sektör profesyonellerini karşılayacak. Yabancı katılımcılar ile fuarın olmazsa olmazı tasarımcılar da A Holü’nde yer alacak. Stantlardaki görsel şölene en büyük katkıyı, önemli isimlerin podyuma çıkacağı defileler verecek. B Holü’nde olacak defileler, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatırken tasarımları da mankenler üzerinde görme imkanı sağlayacak. Geçen yıllarda da oluşturulan Designer Area, yine fuarda yer alacak. İlk kez Ege İhracatçı Birlikleri desteği ile İsveç Sergisi düzenlenecek. Sürdürülebilir tekstil malzemelerinden oluşacak sergi, B Holü Fuaye Alanı’nda profesyonellerle buluşacak. Yabancı alım heyetleri için Hosted Buyer alanı oluşturulacak.