Ege 2022 biterken yılın konut projesi geldi

2022 biterken yılın konut projesi geldi

02.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bornova’da hayata geçecek Avcılar Space Projesi’nde yatırımcılar, en avantajlı seçeneklerle hemen kazanmaya başlayacak.

2022 biterken yılın konut projesi geldi

Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı “Konut fiyatlarının yükseldiği böylesine bir dönemde, tapu harcı dahi olmayan, isteyene full eşyalı, suit ve delüks dairelerimizi kira garantisi seçenekleriyle sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bir yılda tamamlanacak

Avcılar ailesi olarak yüksek kalitede yapı üreterek yaklaşık 34 yılı geride bıraktıklarını söyleyen Avcı “Bugün kadar tüm projelerimizde, erken teslimin gururunu yaşıyoruz. Bu projemizi de normal teslim süresini 1 yıl olarak belirledik. Proje, ön talepte büyük ilgi gördü. Doluluk oranı şimdiden yüzde 80’e ulaştı” diye konuştu.

Bir çok ödeme kolaylığı da sunduklarını belirten Avcı, “Suit daireler 2 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta olacak. 36 ay boyunca 10 bin TL’den başlayan full eşyalı kira garantili daireler için yüzde 40 peşinat, yüzde 30’u haziranda, yüzde 20’si aralıkta ve yüzde 10’u da tapu devri ile birlikte ödenmek üzere avantajlı tekliflerimiz var” bilgisi verdi.

Haberin Devamı

Lüksü yeniden tanımlıyor

Avcılar Space, gayrimenkulun yeni sınıfı “Deluxe Suite Daireleri” İzmir ile buluşturacak. 4.5metre eninde, 12 metre uzunluğundaki dairelerin her birinin tavan yüksekliği ise yaklaşık 3.5 metre olacak. 35 ve 55 metrekarelik 5 tip suit daire seçenekleri yer alacak. 1200 metrekare arsanın tamamında kurulacak proje, 96 adet home ofis ve 9 adet ticari alan ile toplamda 105 bağımsız bölümden oluşacak.