Ege21 yaşında dijital ticarete başladı

21 yaşında dijital ticarete başladı

04.07.2020 - 00:04 | Son Güncellenme:

İzmir’de yaşayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Ecem Bezer, yetiştirdiği lavantalarından elde ettiği ürünleri Tarım ve Orman Bakanlığının Dijital Tarım Pazarı (DİTAP) üzerinden tüketicilerle buluşturuyor.

21 yaşında dijital ticarete başladı

Seferihisar’da yaşayan ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü’nde eğitim gören Bezer, “Ailem çiftçi, onlara hem ekim işlerinde hem de manavda yardım ediyorum. Ben de bahçemize dört yıl önce lavanta ektim” dedi.
İlk zamanlar lavantadan elde ettiği yağ ve sabun gibi ürünleri manavda sattığını anlatan Bezer, “Bir süre önce DİTAP’ın çalışmalarından haberdar oldum. Üniversite bittiğinde işsiz genç olmak istemiyorum. Markalaşmayı ve ürünlerimi uluslararası pazara çıkarmayı amaçlıyorum” diye konuştu. l AA

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler