Ege 3 puan bekliyorduk üzüldük!

3 puan bekliyorduk üzüldük!

02.11.2017 - 02:51 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer: Karşıyaka geçtiğimiz hafta içerisinde büyük taraftarının yoğun ve sistematik çalışmasıyla 9 puanının silinmemesi adına büyük bir hamle yaptı.

3 puan  bekliyorduk üzüldük

Sonrası da kendisiyle birlikte yaşayan düşme hattındaki Kahramanmaraş deplasmanına çıktı. O nasıl bir maç ki devre 0-0 bitiyor, ikinci yarıda toplam 6 gol var. İşin güzel tarafıda şahsen teknik yapısını beğendiğim Mahmut Temür’ün deplasmanda attığı 2 gol. Futbolcuların hepsinde durumun ciddiyetini kavrama gibi olumlu gelişme görüyorum. Kadro yapısına bakıyorsunuz, geçen yılın Play Off’u kaçıran kadrosuna bir de Özgür girmiş. Karşıyaka oyuncu yapısı ve taraftarının müthiş katkısıyla bu tehlikeli günleri atlatacaktır. İlk durak 21 puanlı Şanlıurfaspor. Zor ve mücadele gücünün yüksek olacağı bir maç bekliyor. Tabii ki vefakar taraftarına da büyük iş düşüyor.

Haberin Devamı

Bülent Buda: Geçtiğimiz hafta taraftarın anlamlı girişiminden sonra psikolojik ve de maddi krizlerle bunalan takımın Maraş’ta iki kez öne geçmesine karşın tek puanla dönmüş olması, üzücü oldu elbette. Beklentimiz bu hafta 3 puanlı günlerin başlangıcı olsun. Bu denli gel gitlerin yaşandığı bulanık ortamdan, futbolcuların olumsuz etkilenmemesi olanaksız. Kötü günleri ertelemek değil, bitirmek gerekiyor. O nedenle bu büyük camianın artık güçlü yönetimlere gereksinimi var.

İsmail Özelçinler: Karşıyaka belki de tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Geçtiğimiz hafta taraftarların gösterdiği Karşıyaka’ya sahiplenme duygusu, futbolcuları da olumlu yönde etkiledi. Kahramanmaraş deplasmanından 1 puanla döndüler ama 3 puanı kaçıran taraftı Karşıyaka. Yeşil kırmızılıların mevcut kadrosu, bana göre tüm zorlukları aşacak güçte. Ancak, tüm camianın takıma ve futbolculara mutlaka sahip çıkması gerekiyor. Aksini düşünmek bile istemiyorum...

Haberin Devamı

Mehmet Demirtaş: Zor günler geçiren Karşıyaka’nın ayağa kalkması için taraftar kenetlenmiş tek istekleri başarı. Bu sorunların gölgesinde çıkılan Maraş deplasmanı bol gollü 90 dakika. 3 puana da çok yaklaşmışlardı ama şans yine onlardan yana değildi. Yine de gelecek adına umut verdiler.