Ege 47. Shoexpo’da 200 marka buluşuyor

47. Shoexpo’da 200 marka buluşuyor

07.09.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

47. Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, yarın kapılarını açıyor. Nobel Expo tarafından Fuar İzmir’de düzenlenecek Shoexpo’da önümüzdeki sezon modelleri görücüye çıkacak, sektör dünya pazarıyla buluşacak.

47. Shoexpo’da 200 marka buluşuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve İzmir Ayakkabıcılar Odası işbirliğinde düzenlenecek Shoexpo, 200’ün üzerinde markaya ev sahipliği yapacağını belirten Nobel Expo Kurucu Ortağı Erhan Çelik, “Ayakkabı sektörünün yüzde 40’ına sahip İzmir, Shoexpo ile bu potansiyelini katlayacak. Sektörün hedefi 300 milyon ayakkabı ve 1 milyar dolar ihracat. Biz Nobel Expo olarak bu hedefin gerçekleşmesine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. İnanıyoruz ki İzmir, Shoexpo ile sektöre damga vuracak” dedi.

Haberin Devamı

Ünlü isimlerden destek

47. Shoexpo, açıldığı gün sosyal sorumluluk projesine de imza atacak. Orman yangınları mağdurlarına destek amaçlı başlatılan ayakkabı kampanyası kapsamında podyumda yürüyüş düzenlenecek. Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği’nin organize ettiği yürüyüşün ilk gününde sürpriz isimler podyuma çıkacak. İkinci gün ise dizi-sinema ve spor dünyasının öne çıkan isimleri podyumda olacak. İzmir’in önde gelen sivil toplum kuruluşu LİYAKAT üyeleri de projeye destek verecek.