Ege 4’üncü ana sponsor Folkart

4’üncü ana sponsor Folkart

17.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından “Geleceğin Türkiye’sini inşa ediyoruz” sloganıyla 15-21 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenecek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin dördüncü ana sponsoru Folkart oldu.

4’üncü ana sponsor Folkart

İleri teknoloji ile donatılmış, dünya standartlarında yapılar inşa eden, ulusal ve uluslararası birçok ödüle layık görülen Folkart, geleceğin iktisat politikalarının oluşturulmasına katkı sağlayacak. Kongrenin diğer üç ana sponsoru ise Arkas Holding, Türkiye İş Bankası ve Yaşar Holding.

Haberin Devamı

Öte yandan, ortak akılla yeni yüzyılın iktisat politikalarını oluşturmayı hedefleyen etkinliğin ilk safhasını oluşturan Paydaş Buluşmaları; çiftçi, işçi, sanayici, tüccar ve esnaf örgütlerinin katılımıyla tamamlandı. Her paydaş grubu, sektöründeki sorunları ve ilgili çözüm önerilerini uzun tartışmalar sonucu kapsamlı birer sonuç metni hâline getirdi. İkinci aşama olan Uzman Toplantıları ise 13 Ocak’ta başladı. “Döngüsel kültür” anlayışını oluşturan; birbirimizle, doğamızla, geçmişimizle ve gelecekle uyum kavramlarından esinlenerek kurgulanan uzman toplantıları da dört farklı başlıkta yapılacak.

Yazarlar