Ege 7 ayda yapacağım daha birçok iş var

7 ayda yapacağım daha birçok iş var

05.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu, vatandaşın sevgisi karşısında bir dönem daha aday olmak istediğini açıkladı, “Günde 4 saat uyudum. Başkalarının 20 yılda yapamadığını 2.5 yılda yaptık. İlçemiz çekim merkezi oldu” dedi.

7 ayda yapacağım daha birçok iş var

Doğma büyüme Menderesli olan Bülent Soylu, 40 yıl süren CHP yönetiminden sonra ilçeyi AK Belediyecilikle tanıştırdı. Göreve geldiğinde yapılacak çok iş olduğunu belirten Başkan Soylu, “İlk iş doğalgaz getirdik. Menderes herkes tarafından tercih edilen, yatırım yapılan, tatil için uygun konuma geldi. Projelerde hep sıkıntılarla karşılaştık. Mecliste CHP çoğunluktaydı. 1.5 yılımız hayırlarla geçti. Hizmetlerimizi 2 yıl içerisinde yaptık. Bunun için günde 4 saat uyuduk. Yılmadan, yorulmadan bu günlere geldik. Menderes’in yüzde 80’ini mutlu ettik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Halkın huzuru için çalışıyor

Başkan Soylu, yerel seçim öncesi verdikleri sözlerin yüzde 85’ini gerçekleştirdiklerini, bunun yanında da birçok projeyi ilçeye kazandırdıklarını anlattı. Soylu, “Kır düğün salonları yaptık. Kirası bin 500 lira, durumu yoksa yüzde 50 indirim, eğer hiç durumu yoksa başkanın hediyesi. İlçemizde halı saha yoktu. 6 tane halı saha kazandırdık. Tenis kortları, spor tesisleri yaptık. Aykut Vural ve Ömer Halis Demir parklarında her akşam en az bin kişi oturuyor” dedi. İlçeye devlet hastanesi kazandırmak için yoğun çaba harcadıklarını da vurgulayan Başkan Soylu, bir aksilik olmazsa yıl sonunda hizmete gireceğini belirtti, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye başkanlığı bir hizmet yarışıysa bunun en güzel 5 yılını koştuk. 15-20 yıl belediye başkanlığı yapmış insanlar var ama gidin bakın bir tek eserleri yok. Belediye başkanlığı vatandaşa hizmet etmektir. 48 bin kişiyle makamda görüşmüşüz. Görevimizi layıkıyla yaptığımızı düşünüyorum. Vicdanım çok rahat. 7 ayda daha yapacaklarım var.”

Haberin Devamı

7 ayda yapacağım daha birçok iş var

‘Vatandaşımıza layık olmalıyız’

2014 yerel seçimleri öncesi kapı kapı dolaşarak insanlara dokunduğu belirten Başkan Soylu, “3 yıl SGK Müdürlüğü yaptım. O süreçte 190 bin kişiye hizmet verdik. İnsanların alışık olmadığı tarzda hizmet verdik. Emekliliği hak edenlerin belgelerini evlerine götürdük, emekliliği hak etmiş ancak bunu bilmeyen insanlara haber verdik. Bu hizmetleri aday olalım diye yapmadık. Vatandaşa hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık ve vatandaşımızın tercihiyle başkan olduk. Onlara layık olmalıyız” dedi.

‘Adaylıktan onur duyarım’

Vatandaşın sevgisi karşısında tekrar aday olmak istediğini belirten Başkan Soylu, “Genel başkanımız, il başkanımız adaylığımıza karar verecek. Partimiz aday olmamızı isterse, Menderes’te faydalı olacağımızı düşünüp bize bu noktada görev verirse, büyük bir şeref, onur duyarım” dedi.