Ege 70 metrekareden zirveye çıktı

70 metrekareden zirveye çıktı

01.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Erkekler Yapı Market tamamen özsermaye ile büyüyerek, Ege’nin en büyük yerel yapı marketi oldu . Firma yeni şubeler açarak hızlı büyümeyi planlıyor

70 metrekareden zirveye çıktı


Temelleri 1980 yılında atılan ve 70 metrekarelik bir marketle sektöre adım atan Sezai Erkekler, kurduğu yüzde yüz yerli sermayeli Erkekler Yapı Marketi ile İzmir ve Ege’nin en büyük yerel yapı mağazacılığı ile perakende sektörünün zirvesine tırmandı. Kurulduğunda 70 metrekarelik alanda hırdavat sektöründe faaliyet gösterirken, zamanla boya, mobilya aksesuarları seramik, parke, banyo, ev dekorasyonu ve ankastre ürünleri gibi bini aşkın çeşitte ürün portföyüne ulaşan Erkekler Yapı Market, büyümeye ve yeni şubeler açmaya devam ediyor.

Haberin Devamı


Başka bir örnek yok
Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Erkekler AVM kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Erkekler, bugüne kadar ilk defa bir yapı marketin tamamen kendi sermayesi ile büyüdüğünü belirterek, “Kendilerinin temel felsefelerinin ‘yüksek iş ahlakı’ olduğunu ve büyümelerinde bu ilkenin itici bir güç olduğunu açıkladı. Toptan ve perakende hizmet veren Erkekler Yapı Marketler kurucucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Erkekler, başarı basamaklarını yavaş yavaş tırmanarak sektörde öncü firmalardan birisi haline geldiklerini ve sektörde iddialı olduklarını dile getirdi. İzmir’in öncü yapı marketi olarak binlerce çeşit ürünle daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini aktaran Erkekler, Yapıyla ilgili her türlü ihtiyaca cevap veren anlayışla profesyonel kadromuz sayesinde müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz. Yaşanan kriz ortamlarında istihdam sağlamaya devam etmek bizlerin mutluluğunu artırıyor.” dedi.

Haberin Devamı

İndirim kampanyaları

Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm ürünlere mağazalarında yer veren Erkekler Yapı Market, uyguladığı özel kampanyalar ile de adını duyuruyor. Geniş marka seçeneklerine yüzde 5 indirim kampanyası başlatarak yapı sektöründe farklı alternatifler sunmaya devam ediyor.

Hedef Ege liderliği

Sezai Erkekler, kalitenin sadece doğru ürün değil, ürün sonrası hizmette olduğunun bilinciyle her bütçeye uygun alternatifleri profesyonel çözümler geliştirdiklerini vurguladı. Erkekler, “Güvenirlik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak; çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak. Değerlerimiz ve deneyimimizle her gün bir adım daha ilerleyerek, Ege’nin yerel lider yerel marketi, Türkiye’de ise en iyileri arasında yer almayı hedefliyoruz. Hedefinin yapı marketten kazandıklarını yine buraya yatırım yaparak buradaki insanlara harcamak. Erkekler, İzmir’de sektörün öncülüğünü sürdürüyor.” diye konuştu.

Yazarlar