Ege 86’ncı Bergama Kermes Festivali’ne geri sayım

86’ncı Bergama Kermes Festivali’ne geri sayım

01.06.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Bu yıl 86.’ncı kez gerçekleşecek olan Uluslararası Bergama Kermesi’nin ücretsiz konser, tiyatro, panel ve söyleşileri, halk oyunları ve sportif etkinlikleri ile hazırlandığını açıklayan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak olan kültür ve sanat festivalimize herkesi bekliyorum. Gelin hem birlikte Koronavirüs pandemisinin stresini atalım, hem de UNESCO Dünya Mirası Bergama’yı gezelim” dedi.

86’ncı Bergama Kermes Festivali’ne geri sayım

Türkiye’nin ilk yerel festivali özelliğindeki Uluslararası Bergama Kermesi için çok zengin içerikli bir program hazırlandığını söyleyen Belediye Başkanı Koştu, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Zengin içerik

“Atatürk’ün önerisi ile 86 yıldır aralıksız kutlanan festival için hazırlıkları tamamladık. Son yılların içeriği en zengin festival programını hazırladık. Asklepion Antik Tiyatro, Cumhuriyet Meydanı, Arasta, Kültür Merkezi ve Kozak Yaylası’nda düzenlenecek olan etkinliklere; Hüsnü Şenlendirici, Sertap Erener, Melek Mosso, Öykü Gürman, Kubat, Tuğba Yurt, Ahmet Şafak, Mustafa Cihat Kılıç, Hale Yamaner ve Prof. Dr. İlber Ortaylı konuk olacak.”