Ege Abdülkadir’e teklif gelmedi

Abdülkadir’e teklif gelmedi

18.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başta Trabzonspor olmak üzere, Süper Lig’den pek çok kulübün listesinde olduğu iddia edilen Abdülkadir’le ilgili bir açıklama da, genç futbolcunun Türkiye’deki menajeri Ömer Uzun’dan geldi.

Abdülkadir’e teklif gelmedi

Genç futbolcunun Alman Menajeri Daniel Neuber’in Türkiye temsilcisi olan FIFA Menajeri Uzun, “Abdülkadir’i herkes beğeniyor. Ancak ortada resmi teklif yok” dedi. Bucalı futbolcuları çok sayıda menajerin arayıp, durumu farklı yansıttığını söyleyen Uzun, “Abdülkadir için teklif yapan yok. Talep gelecek olsa bile, milyon eurolar olmaz” dedi

Haberin Devamı

Altınordu’da yüzler gülüyor

İkinci Lig 2. Grup’ta evinde Sarıyer’i 2-0 yenerek 23 puanla 6. sıraya yükselen Altınordu’da bayram havası yaşanıyor. İlk yarının son üç maçında alınan beraberliklerin ardından Sarıyer galibiyetinin çok önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Yasin Çamtepe, kısa zamanda zirveye yaklaşacaklarını söyledi.

KSK’li taraftara Aziz yardımı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gaziantep BŞB deplasmanından dönerken meydana gelen kazada yaralanan Karşıyakalı taraftarlara yardım eli uzattı. Kocaoğlu, kazada leğen kemiği ile ayağı kırılan Tuğba Tunç’u ambulansla İzmir’e getirtip Eşrefpaşa Hastanesi’nde tedavi altına aldırdı.

ARKASSPOR’a Sofya’da tek set yetecek

İzmir’in voleyboldaki gururu Arkas, 2. turu garantilediği Şampiyonlar Ligi (A) Grubu’ndaki son maçında bugün bir puanla son sırada yer alan CSKA Sofya’yla deplasmanda karşılaşacak. Arkas, galibiyet serisini zayıf rakibi karşısında da sürdürmek istiyor. Grupta 12 puanla liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz, tek set dahi alsa, lider ve seribaşı olarak Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura yükselecek. Sofya’da Arena Armeets’te oynanacak maçı Polonyalı Pawel Burkiewicz, Macar Zsolt Mezöffy ikilisi yönetecek. Arkas rakibini İzmir’de 3-1 yenmişti.