Ege Adım adım Süper Lig'e çıkacağız

Adım adım Süper Lig'e çıkacağız

02.04.2017 - 05:18 | Son Güncellenme:

4 yıl sonra siyah beyazlı takımın büyük bölümünü, altyapıdan gelen oyuncuların oluşturacağını belirten Ekmekçioğlu, “Sadece sportif değil, idari ve mali açıdan da başarılara imza atacağız” dedi

Adım adım Süper Lige çıkacağız

Mücadele ettiği 3.Lig 1.Grupta 19 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Altay’ın son dönemde yaptığı çıkış, tüm camiayı mutlu ediyor. Gazetemiz Milliyet Ege’nin konuğu olan siyah beyazlı kulübün genç başkanı Özgür Ekmekçioğlu, elde ettikleri bu çıkışın asla tesadüf olmadığı, Altay’ın öncelikle direkt, olmadığı takdirde Play Off’tan 2.Lig’e çıkacağına inandıklarını söyledi. Yönetim olarak sadece sportif değil, idari ve mali açıdan da arzuladıkları yere mutlaka geleceklerini belirten Ekmekçioğlu “Şu anda kurumsal açıdan da büyük yol aldık” dedi.

Haberin Devamı

7 Yıllık planlama

Göreve geldiklerinde 7 yıllık planları olduğunu vurgulayan Başkan Özgür Ekmekçioğlu, Altay’da herkesin verilen görevi en iyi şekilde üstlendiğini belirterek, şöyle konuştu: “Planladığımız yolda istikrarlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve gelir gelmez ilk işimiz transfer yasağını kaldırmak oldu. Bu nedenle Altay rahat bir nefes aldı. Çalışan personelimiz, futbolcularımız emeklerinin hakkını alıyor. Hiç bir futbolcumuzun alacağı yok. Kafaları rahat. Şu anda herkes kendisine

Adım adım Süper Lige çıkacağız
verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Kimse kafasına göre hareket etmiyor.

Yapıcı politikalar

Türkiye’nin en genç yönetimi olduklarını, kendisi dahil 10 kişinin 28 yaşında olduğunu söyleyen Özgür Ekmekçioğlu, Altay’da muhalefet diye bir kelimeden söz etmek istemediğini vurgulayarak, “ Yapıcı politika temel ideolojimiz. Önemli olan Altay’ın başarılı olması, birlik beraberlik içinde olması. Söz konusu Altay ise, Altay’ı seven, Altay’a gönül veren herkes sadece ve sadece Altay’ın başarılı olmasını ister. Uyguladığımız yapıcı politikalar taraftarlarımızı da olumlu şekilde etkiledi. Bu nedenle, alınan başarılı sonuçların da getirdiği havayla tribün desteğimiz sürekli artıyor. Bu arada, Taraftar Derneği Başkanı Deniz Gökkaya ile tribün liderimiz Aytaç Başçı’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Onların yapıcı ve birleştirici çalışmaları asla küçümsenemez. Onların sayesinde taraftarlarımız tek çatı altında toplandı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hedefe kitlendik

Altay’ın yakaladığı çıkışı sezon sonuna kadar en iyi şekilde sürdüreceğine inandığını söyleyen Özgür Ekmekçioğlu, Son derece karakterli futbolculardan oluşan bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Bu takımın başarılarında ve yakaladığı performansta, değerli hocamız Cüneyt Biçer’in payı büyük. Kendisinin özde Altaylı olması, kulübün yapısını çok iyi bilmesi, içimizden biri olması, başarıyı tetikleyen en büyük faktör. Bu arada Gaziemir tesislerimizi de yeniledik. En kısa zamanda idman sahalarımızın çimlerini de yenileyeceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Spor Okulları gururumuz’

Adım adım Süper Lige çıkacağız


Yönetime geldikleri ilk andan itibaren altyapıya ve spor okullarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Ekmekçioğlu, şu anda 24 ilde 70’in üzerinde merkezlerinde 8.500 öğrencileri olduğunu söyledi. Altyapıdaki öğrencilerin Kocaelispor maçında, “Siz çıkın 2.Lig’e biz yetişiyoruz Süper Lig’e” pankartını açmalarının kendisini çok duygulandırdığını belirterek şöyle konuştu: “Altyapı, dolayısıyla da Spor Okulları, Altay’ın geleceği açısından çok büyük önem taşıyor. Çok değil, Altay 4-5 yıl sonra yine kendi altyapısından yetiştirdiği çocuklarımızla ayakta duracak ve varlığını en iyi şekilde sürdürecektir. Bu arada Altyapı Koordinatörümüz Mahmut Gözüaçık’a da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Sıradaki rakip Çorum BLD.

Yakaladığı 19 maçlık yenilmezlik serisi ve filelere bıraktığı 57 gol ile rakiplerine gözdağı veren Altay, BAY geçireceği haftada Çorum Belediyespor maçına kilitlendi

Haberin Devamı

Ligde yeni bir döngüye girdiklerini belirten Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Kartalspor maçıyla birlikte göreve geldiklerinden bu yana müsabaka yaptıkları rakipler ile rövanş maçlarına çıkmaya başladıklarını söyledi. Biçer; ‘‘Teknik ekibim ve ben rakipleri takip etmekteyiz, ancak en iyi veri rakip ile oynanan 90 dakikanın içindedir. İzmir’de talihsiz şekilde yediğimiz son dakika golü ile 1-1 berabere kaldığımız Kartalspor karşısında deplasmandan 3 puan alarak son düzlüğe girdik. Çorum’da birçok net gol pozisyonunu kaçırdığımız maçta 1-1 berabere kaldığımız rakibimizi İzmir’de ağırlayacağız. Takımımızda taşlar yerine oturdu. Zirve takibimiz sonuna kadar sürecek.’’ dedi.

Alsancak’ta ihale detayları netleşti

Adım adım Süper Lige çıkacağız

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Altay Alsancak Stadı’nın yenilenme ihalesinin 28 Nisan Cuma günü Ankara’da yapılacağını açıkladı. İşin süresi 550 gün olarak belirlenirken, 18 ayda tamamlanacak yeni statta cadde bölümünde yine idari bina yer alacak. Kapalı ve açık tribünlerin yanı sıra Tariş yönünde de kale arkası tribünü inşa edilecek, üç tribünün de üstü kapatılacak. Son dönemde bakım yapılmayan çim zemin yenilenirken; aydınlatma sistemi de değişecek.

Haberin Devamı

Adım adım Süper Lige çıkacağız