Ege Agora’nın 8. yıldönümüne GÖRKEMLİ KUTLAMA

Agora’nın 8. yıldönümüne GÖRKEMLİ KUTLAMA

11.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Agora Alışveriş Merkezi 8. kuruluş yıldönümünü, 12-13 Mart haftasonunda çok farklı ve sürprizlerle dolu etkinliklerle kutluyor.

Agora’nın 8. yıldönümüne GÖRKEMLİ KUTLAMA

8 yıl boyunca İzmir ’in en iyi yaşam alanlarından biri olmanın gururunu yaşayan Agora; alışveriş, eğlence, sinema, kültür alanlarına özel yaklaşımı ve 178 ulusal / uluslararsı seçkin markasıyla yoluna devam ediyor.
12 Mart günü, saat 15:30 ve 17:30 ’da sanat alanında çok farklı, bir o kadar keyifli ve unutulmayacak bir sürpriz Agora ziyaretçilerini bekleyecek. Profesyonel sanatçılardan oluşan “Agora Sirki” ise 13 Mart’ta unutulmaz şovlarıyla Agora ’da olacak. Parade, Kabare, Ateş Dansı ve Workshoplarla birlikte dört bölümden oluşan gösteriler saat 12.00 ’de başlayacak. Kabare de çocukların sevgilisi “paytak” Kerem Eser illuzyonist eşliğinde birbirinden ilginç showları ile ziyaretçileri ile buluşacak.

Haberin Devamı

Program
12:00-12:45 - PARADE
13.30 -14.15 - KABARE
14.15-15.00 - WORKSHOP
16.00-16.45 - PARADE
17.30-18.15 - KABARE
18.15-19.00 - WORKSHOP
20.00-20.20 -ATEŞ DANSI

BURDA’da kan bağışı
Burda Avm, Türk Kızılayı işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi. Burda Avm, Burda Cafe’de kurulan Kızılay standında gönüllüler kan bağışında bulundu. Burda Avm personelinin de gönüllü olarak katıldığı kampanyaya, Burda Avm ziyaretçileri de ilgi gösterdi. Yoğun ilgi üzerine aynı organizasyonun tekrarlanmasına karar verdiklerini ifade eden Burda Market Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ersan; “Ülkemizde kan bağışları yetersiz, kan bulunamadığı için ölen insanlarımız var, herkesin bir gün benim de ihtiyacım olabilir bilinciyle hareket etmesi gerek. Biz Burda Market olarak; sosyal sorumluluk bilincini bu tür kampanyalarla desteklemeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Haberin Devamı

Genç işadamlarına Torba Yasa bilgisi
Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) kamuoyunda “Torba Yasa” olarak bilinen yeni yasa hakkında üyelerini bilgilendirdi. EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen, Türkiye’de bugüne kadar bir çok defa mali af çıktığını, son çıkan borç yapılandırmasının firmalara önemli avantajlar getirdiğini söyledi. Vergi Dairesi Gelirler Kontrolörleri İzmir Grup Başkanı Nejat Özen, yasanın mükellefler için getirdiği düzenlemeleri anlattı. Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolörleri Betül Güçlü ve Mahmut Aydoğmuş, konuyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi.