Ege Agora sohbetlerinde konuklar ünlü modacı

Agora sohbetlerinde konuklar ünlü modacı

05.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Moda günlerinin ilk sohbet konuğu deri tasarımındaki şık kombinasyonlarıyla dünya markalarına tasarım yapan, Moda Tasarımcısı Sezin Sivri olacak.

Agora sohbetlerinde  konuklar ünlü modacı


Her hafta cuma günleri farklı konu ve konuklarıyla ziyaretçilerinden yoğun ilgi gören Agora Sohbetleri, Ekim ayı Fashıon Fest 5 kapsamında ünlü moda tasarımcısı konukları ağırlayacak.
“Agora’da hayat var” sloganıyla 2003’den beri hizmet veren Agora Alışveriş Merkezi İzmir’de ilklerin adresi olmaya devam ediyor. Bu yıl beşincisi gerçekleşecek olan Fashion Fest kapsamında Ekim ayı Agora Sohbetlerinin bu ay konusu Moda olacak. 05 Ekim Cuma günü konuğu Moda tasarımcısı, gazete köşe yazarı ve yaşam koçu Sezin Sivri olacak. Tasarımcılar bu senenin moda renkleri,son trendler, kış modası ile ilgili görüşlerini belirtirken, ziyaretçilerin de modaya dair merak edilen sorularını yanıtlayacaklar. Ekim ayının 19 Ekim Cuma günü konuğu ünlü Moda Tasarımcısı Özlem Erkan, sade çizgiler taşıyan koleksiyonları ile adından her geçen gün daha çok söz ettiren genç bir moda tasarımcısı. Özlem Erkan aynı zamanda Ezel, Lale Devri ve Fatmagül’ün Suçu Ne? gibi sevilen dizilerin kostüm tasarımcılığını yaptı.
Agora Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Hasan Noyan, Agora Fashıon Fest 5 kapsamında devam eden Agora Sohbetlerinde ünlü moda tasarımcılarını ağırlayarak, ekim ayında ziyaretçi-lerimize doya doya Moda Festivali yaşatmak istiyoruz dedi.