Ege Akaryakıt istasyonlarına tarife

Akaryakıt istasyonlarına tarife

27.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi ile Türkiye’nin ilk özel elektrik perakende şirketi Aydem Perakende, önemli bir işbirliğine imza attı.

Akaryakıt istasyonlarına tarife

Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi ile Türkiye’nin ilk özel elektrik perakende şirketi Aydem Perakende, önemli bir işbirliğine imza attı. Petrol Ofisi istasyonlarına elektrik giderleri konusunda düşük birim fiyat, zamlardan etkilenmeyen tarife, düşük güvence bedeli ve masrafsız DBS imkânı sunuldu.
Bayilerin cazip avantajlar ve uygun fiyatlarla elektrik kullanabilme olanağına kavuşacağını belirten Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Bugüne kadar geliştirdiğimiz ürün, hizmet ve iş birliklerimizle müşterilerimize, topluma olduğu gibi bayilerimize de artı değer yaratacak, katkı sağlayacak çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Akaryakıta gelen tavan fiyat uygulaması çerçevesinde zor günler yaşayan bayilerimize katkıda bulunmuş olacağız” diye konuştu.
İş ortaklarına çözümler
Aydem ve Gediz Elektrik Perakende Genel Müdürü Çağdaş Demirağ da, “Tüm Türkiye’ye hizmet götüren görevli elektrik tedarik şirketi olarak 5 milyonun üzerinde müşterimiz ile yaklaşık 20 milyon kişiye hizmet veriyoruz. Kurumsal işbirliklerimizde de odağımız, her zaman iş ortaklarımızın ihtiyacı olan çözümleri üreterek en yüksek faydayı sağlamak. İşbirliğimiz sayesinde Petrol Ofisi bayilerinin aylık ortalama bin 500- 2 bin lira civarında avantaja sahip olacağını öngörüyoruz” dedi.