Ege Akigo Susic’e emanet

Akigo Susic’e emanet

21.06.2018 - 22:39 | Son Güncellenme:

Okan Buruk’la yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük koltuğuna Safet Susic’i getiren yeşil siyahlılarda Başkan Hüseyin Eryüksel, “Hocamızla yeni bir sayfa açacağız” dedi

Akigo Susic’e emanet

Spor Toto Süper Lig’de 6. sezonunu geride bırakan ve Ziraat Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Akhisarspor, yollarını ayırdığı Okan Buruk’un ardından Teknik Direktör Safet Susic ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adamla bir araya gelen başkan Hüseyin Eryüksel, “Teknik direktör Safet Susic ile bu akşamki son görüşmemizde her konuda anlaştık. Kendisi ile 1+1 yıllık sözleşmeyi imzaladık. Kendisiyle yeni bir sayfa açacağız” dedi. Kariyerinde Bosna Hersek Milli Takımı’nı da çalıştıran teknik adam Türkiye’de İstanbulspor, Atiker Konyaspor, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Osmanlıspor ve son olarak Alanyaspor’da görev yaptı.

Haberin Devamı

Transfer atağı

Tansfer çalışmalarına hız veren, yaşanan teknik adam belirsizliği yüzünden hamle yapamayan Akigolar’ın en kısa sürede dış transferde imzaları peş peşe attıracağı bildirildi. İç transferde Barbosa, Hasan Ali, Onur ve Aykut’la yeniden anlaşan yeşil siyahlılarda Susic’in yönetime geniş bir liste verdiği öğrenildi. Yeni sezonda ülkemizi UEFA Avrupa Ligi gruplarından temsil edecek Ege temsilcinin bu ayın sonuna kadar transferi şekillendireceği kaydedildi.