Ege ‘Aliağa, cazibe merkezi olacak’

‘Aliağa, cazibe merkezi olacak’

19.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Aliağa, cazibe merkezi olacak’

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Aliağa’da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve meslek odaları yöneticileriyle bir araya geldi. Seçimlere az bir süre kala saha çalışmalarını hızlandıran Nasır, ilçede sorunların tespiti ve çözüm önerileri için görüş alışverişinde bulundu. Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) ve Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği’ni ziyaret eden Nasır, Aliağa Ticaret Odası ve Aliağa Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu toplantılarına da katıldı.

Haberin Devamı

‘Başkanımız Acar başaracak’

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nda sanayicilerle buluşan Necip Nasır, ilçenin giriş yolları ve tren hattının geçeceği güzergâhla ilgili sorunlarla yakından ilgileneceğini ifade etti. Aliağa’nın 5 yıl içinde İzmir’in cazibe merkezi olacağını dile getiren Nasır, şöyle devam etti:

“Belediyecilik tecrübesinin yanında ekonomi bilgisi ve tecrübeleri ile Nihat Zeybekci, İzmir için bir şanstır. İcraatlarıyla Aliağalıların yakından tanıdığı Serkan Acar, Cumhur İttifakı’nın gücüyle, Aliağa’ya çok önemli hizmetler yapacak.”