Ege Alkollü koca karısını dövdü

Alkollü koca karısını dövdü

06.07.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

İddiaya göre eve alkollü geldi, iki çocuğunun annesi dokuz yıllık eşini bayıltıncaya kadar dövdü. Talihsiz kadın gözünü hastanede açtı. Kayıplara karışan zanlı, aranıyor

Alkollü koca karısını dövdü

Uşak’ta, 49 yaşındaki işsiz koca, iddiaya göre alkollü geldiği evinde, 9 yıllık eşi Züleyha Yalçınkaya’yı (34) öldüresiye dövdü. Talihsiz kadın, keser sapını da kullanan vicdansız kocasının darbeleriyle hastanelik oldu.  Olay, önceki gece 01.00 sıralarında, Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre işsiz koca, aşırı alkollü olarak geldiği evinde, eşi Züleyha Yalçınkaya’yla tartışmaya başladı. Ardından da tekme-tokat saldırdı. Hızını alamayıp, keser sapını da kullandı. Yalçınkaya, kanlar içinde yere yığılınca, kocası kayıplara karıştı. Gürültü üzerine eve gelen komşular, baygın halde buldukları iki çocuk annesi Züleyha Yalçınkaya’yı, Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Talihsiz kadının kopmak üzere olan sağ kulağı dikildi, Yüzü-gözü şişen  Yalçınkaya’ya 10 günlük rapor verildi. Taburcu edilen Yalçınkaya, eşinden şikayetçi olduğunu belirterek olayı şöyle anlattı:
“Her zamanki gibi eve alkollü geldi. Anahtarı olmasına rağmen, kapının zilini sürekli çalmaya başladı. Ben de kapıyı açtım ve ‘Komşuları rahatsız etmeyelim’ dedim. Birden saldırdı. Tekme-tokat dövmeye başladı. Keser sapıyla da her yerime vurdu. Daha önce ölümle de tehdit etmişti.”
Polis, kayıplara karışan zanlıyı arıyor.