Ege Alkollü sürücü, koca ağaca çarpıp durdu

Alkollü sürücü, koca ağaca çarpıp durdu

23.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alkol ve hız, bu kez öldürmedi; çünkü Orhan Soysal çok şanslıydı. Ağaca çarpan araç hurdaya döndü.

Alkollü sürücü, koca ağaca çarpıp durdu

Bornova’da, alkollü olduğu ve aşırı hızlı ilerlediği belirtilen bir sürücünün yönetimindeki otomobil kontrolden çıkıp yol kenarından bir ağaca çarparak durabildi. 30 yaşındaki Orhan Soysal yönetimindeki 35 AJ 1308 plakalı otomobil, iddiaya göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Ağaca çarparak durabilen otomobilde sıkışan Soysal’ı gören çevredeki işyerlerinin güvenlik görevlileri durumu AKS 110, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Orhan Soysal, sıkıştığı araçtan güçlükle çıkarıldı. Soysal’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Tartıştığı genci öldürüp kayboldu

Turgutlu’ya bağlı Çepnidere Köyü’nde yaşayan D.Y. (41) aralarında daha önceden de husumet bulunduğu öne sürülen tartıştığı 28 yaşındaki Rıza Atılgan’ı pompalı tüfekle başından vurup kaçtı. Hastaneye kaldırılan genç adam hayatını kaybetti. Aynı köyde yaşayan D.Y. ile Rıza Atılgan, köy meydanında karşılaştı. İkilinin tartışması kısa sürede kavgaya döndü ve D.Y, pompalı tüfekle Atılgan’a ateş edip koşarak kaçtı. Başına isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığılan Rıza Atılgan, Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Talihsiz genç, kurtarılamadı. Jandarma, D.Y’yi arıyor.
DOĞAN ÇİZMECİ Turgutlu DHA

Fabrika yangınI panik yarattı

Çiğli’deki yağ fabrikasında, soğutma ünitesi inşaatında kaynak sırasında polyesterlerin tutuşmasıyla çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, fabrikadaki diğer birimlere sıçramadan söndürüldü. Dün saat 14.30 sıralarında, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 10003 sokak üzerinde bulunan pasta yağları yapılan fabrikanın bahçesinde soğutma ünitesi inşaatı için çalışma başlatıldı. Kaynak sırasında polyesterlerin tutuşmasıyla yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler fabrika çalışanları ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer birimlere sıçramadan söndürüldü.
İZMİR DHA