Ege Alsancak Altay’la buluştu!

Alsancak Altay’la buluştu!

30.05.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

Süper Lig vizesi alan Altay, Başkan Özgür Ekmekçioğlu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mustafa Denizli ve futbolcuların aileleriyle birlikte, büyük zaferi üstü açık otobüsle şehir turu atarak kutladı. Alsancak Stadı önünde başlayan etkinlikte taraftarını selamlayan siyah beyazlılar, kupa eşliğinde büyük coşku yaşadı

Alsancak Altay’la buluştu

TFF 1. Lig’de İstanbul’da oynanan Play Off finalinde Altınordu’yu 1-0 mağlup ederek 18 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönen Altay, elde ettiği zaferi taraftarıyla kutladı.

Başkan Özgür Ekmekçioğlu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mustafa Denizli ve futbolcuların aileleriyle katıldığı kutlamalar Alsancak Stadı önünde başladı.

Üstü açık otobüsle taraftarını selamlayan Altay, kupa eşliğinde büyük coşku yaşadı. Altaylı taraftarlar, “Alsancak Altay’ındır” tezahüratları yaptı.
İzmir Büyükşehir Bandosu eşliğinde konvoy halinde Kordon Boyu’nda İzmirlilerin alkışlarıyla tur atan siyah beyazlılar, Gündoğdu Meydanı’nda kutlamalara devam etti. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, taraftarların isteği üzerine “üçlü” çektirirken, Teknik Direktör Mustafa Denizli de kendisine sevgi gösterisinde bulunan taraftarları selamladı. Altaylılar, meşaleler yakıp, “Şampiyon Altay” tezahüratlarıyla renkli görüntüler oluşturdu.

Altay’ın kadro rahatlığı

Altay’da 18 futbolcunun sözleşmesinin devam etmesi yönetimin elini kolaylaştıracak. Siyah beyazlılarda kaleci Cihan, Tolga ve Cebrail, Murat, Berkay, Gençer ve Lokman, Mehmet Erdem ve Özgür, Scuk ve Thiam, Mossoro ve Zeki, Kappel, Erhan, Ziya ve İlhan ile forvet Paixao’nun kontratları sürüyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin göreve gelir gelmez kadro dışı bıraktığı Gençer, Lokman ve İlhan’ın durumu belirsizliğini koruyor.

Altay yönetimi göreve devam etmesi beklenen Mustafa Denizli’nin raporuna göre hareket edecek. İzmir temsilcisinde 11 futbolcunun mukavelesi ise sona erdi. Beşiktaş’tan kiralanan Abdullah Aydın ile Fraport-Tav Antalyaspor’dan kiralanan Harun kulüplerine döndü.

Stachowiak, Regattin, Poko, Çağlar, Deniz Kadah, İbrahim Öztürk, Ozan Evrim, Rıdvan ve Yekta’nın sözleşme süreleri bitti.
Siyah beyazlıların Regattin, Poko ve Deniz Kadah’la yeniden anlaşması bekleniyor. Öte yandan Altay ile anlaşırken alacağı ücretin Mehmetçik Vakfı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’na bağışlanmasını isteyen Teknik Direktör Mustafa Denizli, 2021 Türkiye Fair Play Ödülü’ne aday gösterildi.