Ege Altay için Atatürk'e

Altay için Atatürk'e

23.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig’de Altay bugün evinde Giresunspor’u ağırlayacak. Siyah beyazlı ekipte genç başkan Özgür Ekmekçioğlu, “En büyük gücümüz olan taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle birlikte inanıyorum ki bu sene bu ligde misafiriz’ dedi’

Altay için Atatürke

Spor Toto 1. Lig’de geçen hafta deplasmanda büyük bölümünü 1 kişi eksik oynadığı Boluspor maçından 1 puan çıkaran Altay, bugün taraftarının önünde Giresunspor’la kozlarını paylaşacak. İzmir Atatürk Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak müsabakayı Sarper Barış Saka yönetecek. Müsabakanın biletleri 27.5 liradan satışa çıkarken, öğrenci biletleri gişelerden 10 liradan satılacak. Ligde namağlup 3 takımdan biri olan Altay, kendisi gibi 9 puanı bulunan Karadeniz ekibini yenerek Play Off hattındaki yerini korumak istiyor.

Haberin Devamı

‘Sizlerle daha güçlüyüz’

Futbolseverleri Atatürk Stadı’na davet eden Altay Başkanı Ekmekçioğlu, “Rakibimiz ile aynı puana sahip olmamız maçın önemini artırıyor. Ancak geçtiğimiz hafta Bolu deplasmanında yaşadığımız olumsuzluklara rağmen ekibimizin sergilediği kontrollü oyun ve deplasmandan alınan puan moralimizi yükseltti. Ekip ruhu ve aidiyet duygusu bizler için başarının en büyük anahtarı. Yeni transferlerimiz ile artık tek yürek, gerçek anlamda bir takım olduğumuzu hissediyoruz. Büyük taraftarımızın desteğiyle de haftayı iyi bir sonuç ile kapatacağız. Üst üste iki şampiyonluğun üzerine bir şampiyonluk daha istiyoruz” dedi.