Ege Altaylı gençler Avcı markajında

Altaylı gençler Avcı markajında

25.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli Takımlar Teknik Direktörü, cuma günü siyah beyazlı kulübü ziyaret edecek, cumartesi günü de Şanlıurfaspor karşılaşmasında Abdülkadir ve Aytaç’ı izleyecek

Altaylı gençler Avcı markajında

Altay, hafta sonunda Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yı konuk edecek. Daha önce yardımcısı Okan Buruk ile birlikte Akhisar Belediyespor’un antrenmanını izleyen Avcı, cuma günü Altay Kulübü’nü ziyaret edecek. Avcı, cumartesi günü de Şanlıurfaspor maçında Abdülkadir ve Aytaç gibi yetenekli futbolcuları izleyecek.

İlk raund Şanlıurfaspor’un
Altay yönetiminin, pazar günkü Karşıyaka-Göztepe derbisi nedeniyle cumartesi gününe alınan Şanlıurfa maçını saat 15.00’te oynama talebine Futbol Federasyonu’ndan olumsuz yanıt geldi. Şanlıurfa bu konuda olumsuz görüş bildirdi. Bu durumda maç, daha önce belinlendiği gibi 13.30’da oynanacak. Futbol Direktörü Cenk Tekelioğlu, Altaylı taraftarları cumartesi günü Alsancak Stadı’na davet etti.

Haberin Devamı

Üç büyük anılacak

Altay’ın tarihine damgasını vurmuş, ocak ayında hayatını kaybetmiş üç önemli isim, cuma günü Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nde yapılacak törenle anılacak. Altay’ın eski Divan Başkanı Prof. Orhan Cura’nın babası Hüseyin Hulki Cura, takımın efsane futbolcuların Jo Clark ve geçen yıl hayatını kaybeden derneğin ilk başkanı Muhsin Ergazi, yad edilecek. Dernek Başkanı Eren Gevgeli, tüm Altaylıları anma törenine beklediklerini söyledi.

Akhisar, artık süpriz istemiyor

Lig sonuncusu Güngörenspor ile evinde berabere kalarak zirve yarışında ağır yara alan Akhisar Bld, bu hafta Giresun’u deplasmanda yenerek kayıplarını telafi etmeyi amaçlıyor. Alt sıralardaki takımların arayı kapatmak için büyük çaba harcadığına dikkat çeken Hamzaoğlu, “Lig büyük sürprizlere gebe. Bunu Güngören maçında yaşayarak gördük. Benzer bir sürprizle karşılaşmamak için Giresun’da dikkatli olmak zorundayız” dedi.
HALDUN AKYÜZ Akhisar DHA