Ege Altı oklu CHP’yi beş oklu yaptılar

Altı oklu CHP’yi beş oklu yaptılar

12.02.2009 - 00:20 | Son Güncellenme:

ÇARŞAF ve kuran kursu açılımlarıyla gündemi değiştiren CHP’nin, Aydın’ın Kuşadası’ndaki adayı Esat Altungün de yeni bir açılımla ortaya çıktı.

Altı oklu CHP’yi beş oklu yaptılar

Altungün’ün bastırıp dağıttığı broşürün kapağında parti amblemi altı ok yerine beş ok olarak, içindeki yazılar da ters basıldı. İlçe başkanlığı, bir bölümü dağıtıldıktan sonra gelen tepkiler üzerine broşürleri toplattı. Altungün ise konuyla ilgili yorumda bulunmak istemedi.

Haberin Devamı

Meclis üyeliğinde tek-çift formülü
CHP İzmir örgütünde belediye başkan adayları sancısı henüz dinmemişken, meclis üyeliği yarışı başladı. Genel Merkez, il örgütlerine gönderdiği genelgede, meclis üyesi aday listesinin 1, 3, 5, 7 ve 9’uncu sıralarının kendilerince; 2, 4, 6 ve 8’inci sıralarının ise il ve ilçe yönetimleri tarafından belirleneceği bildirildi.

GP’nin adayına DP talip
DEMOKRAT Parti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını Mehmet Ali Bayar’a, Merkez Karar Kurulu (MKK) eski üyesi Aysel Öztezel’e, gazeteci Feyzi Hepşenkal’a teklif etti. Ancak ‘Hayır’ yanıtını alınca, yarışa Genç Parti’nin, 2004 seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan sanayici Haluk Güntan ile çıkacağı bildirildi.