Ege Altılı talihlisine travesti dayağı!

Altılı talihlisine travesti dayağı!

24.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

At yarışlarından kazandığı 6 bin lirayla eğlenmeye çıkan garson, ilişkiye girmek için anlaştığı iki travesti tarafından övüldü. Talihsiz talihlinin burnu kırıldı, travestiler ise serbest bırakıldı

Altılı talihlisine travesti dayağı

İzmir’de, at yarışlarından 6 bin TL para kazanan E.C, eğlenmek için gittiği Alsancak semtinde ilişkiye girmek için iki travestiyle anlaştı. Eve gittiklerinde tartışma çıktı. Travestiler İ.F. ve M.D. ile 17 yaşındaki erkek arkadaşları E.A. tarafından dövülen talihsiz talihli E.C, hastanelik oldu. Zanlılar, E.C’nin üzerindeki paraları da aldı.

Suçlamaları reddettiler
Bir lokantada garsonluk yapan 35 yaşındaki E.C, at yarışından toplam 6 bin TL para kazanınca eğlenmek istedi. Önce Basmane Semti’ne giden ve buradaki birahanede eğlenen E.C, daha sonra da Alsancak’a gitti. Alsancak’ta yolda karşılaştığı travestilerle ilişki için anlaşıp evlerine giden E.C, karşısına çıkan travestilerle ilişkiye girmeyeceğini söyleyerek evden çıkmak istedi. E.C’yi tartaklayan ve sopayla vurarak burnunu kıran üç kişi, cebindeki 6 bin TL parayı da gasp etti. Olayın ardından polise sığınan E.C’nin verdiği bilgiler doğrultusunda operasyon başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, travestiler 26 yaşındaki İ.F. ve 22 yaşındaki M.D. ile 17 yaşındaki erkek arkadaşları E.A’yı, gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Üçü de serbest kaldı
Hakim karşısına çıkan travestiler İ.F. ve M.D. ile erkek arkadaşları E.A, serbest bırakıldı. Garson E.C. dayak yediğiyle kaldı.