Ege Anneler Günü sürprizleri hazır

Anneler Günü sürprizleri hazır

10.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Piyasaların hareketlenmesini sağlayan özel günlerin başında Anneler Günü geliyor. Firmalar bu özel güne, sürprizler ve özel aktivitelerle hazırlandı

Anneler Günü sürprizleri hazır

Shoebox’tan seçenekler

Haberin Devamı


Dünyaca ünlü markalarıyla spor ayakkabı sektöründe dikkatleri çeken Shoebox, anneler günü için birbirinden şık ve farklı renkteki modellerle cazip hediye seçenekleri sunuyor.

Geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren Shoebox’ta, Nike, Camper, Lacoste, Tommy Hilfiger, Fred Perry, Diesel gibi markaların ilkbahar ve yaz modasına uygun renklerle hazırlanan koleksiyonlar, anneler günü için hediye telaşında olanlara seçenek oluşturuyor. Anneler gününe özel yüzde 10’luk indirim gerçekleştirilecek.


Kalpli özel köfte

Türk gıda sektörünün öncülerinden Pınar, Anneler Günü’nü, kalp şeklindeki ‘Pınar Kalbim Sende’ köfteleriyle kutluyor. ‘Pınar Kalbim Sende’ köftesi Anneler Günü’nde annesine zarif bir sürpriz yapmak isteyenlerin tercihi olacak. 10 dakikada pişen Pınar Kalbim Sende köfteleri, 72 kez kontrol edilerek sofralara sunuluyor.


Özdilek’ten hediye çarkı

İzmir’in İnciraltı semtindeki Özdilek Alışveriş Merkezi bu özel güne birçok etkinlik ve kampanya ile hazırlandı. 23 Mayıs’ta son bulacak kampanya kapsamında giyim ve tekstil alışverişlerinde yapılan tek seferde 150 TL ve üzeri alışverişlere anında 15 TL indirim çeki hediye edilecek.


Annelere hediye çekleri Agora’da

11-12 Mayıs tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi’nde çocuklar, tek seferde yapacakları 100 TL’lik alışverişe, hediye çekleri ve süpriz hediyeler kazanacak. Ayrıca “Anneme Kurabiye Yapıyorum” atölyesinde eğleceli vakit geçirecek.


KOÇTAŞ’tan çiçek indirimi

Anneleri mutlu etmek için Koçtaş belirli ürün gruplarında özel indirim fırsatları sunuyor. Koçtaş Anneler Günü’ne özel kampanyasında, küçük ev aletleri alışverişlerinde %20 indirim canlı çiçeklerde % 10 indirim uyguluyor.