Ege Annem şiddete sığındı

Annem şiddete sığındı

03.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Babası Yaşar Kulaçoğlu’nu bıçak darbeleriyle öldüren annesi M.K’yi suçlayan oğul Bülent Kulaçoğlu, “Annemi doktora götürseydik, bunlar olmazdı” dedi

Annem şiddete sığındı

Çal’a bağlı Ortaköy Beldesi’nde kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşi 56 yaşındaki Yaşar Kulaçoğlu’nu defalarca bıçaklayıp öldüren M.K’nın oğlu konuştu. Tutuklanan kadının oğlu Bülent Kulaçoğlu, “Babam, karıncayı incitmezdi. Annemin psikolojik sorunları vardı. Tedavi olması için zorladık ama başaramadık. Babamın ölümünden biz de suçluyuz” dedi.

Haberin Devamı

Annesi hapiste, babası mezarda
Babasının ölüm haberi üzerine yaşadığı Didim’den Çal’a gelen Bülent Kulaçoğlu, olayla ilgili annesini suçladı. Annesinin psikolojisinin bozuk olduğunu ileri süren Bülent Kulaçoğlu, “Gündemde kadına şiddet var. Her erkek öldüren, buna sığınmasın. Öz annem, öz babamı öldürdü. Acım çok büyük. Annemin psikolojik sorunları vardı. Sürekli sorun çıkartırdı. Babam çok sabırlı insandı. Annemle sık sık tartıştıkları doğru ama sabır taşı olsa çatlardı. Benim babam karıncayı bile incitmezdi. Annemi tedavi ettirmek için çok çabaladık ama reddetti. Doktora bir türlü götüremedik. İkna etmeliydik. Hasta annem katil oldu, canımdan çok sevdiğim babam mezara gitti” diye konuştu.