Ege Arkas’ın Avrupa’da tur günü

Arkas’ın Avrupa’da tur günü

15.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Challenge Cup 3. tur mücadalesinde Finlandiya’nın Raision Loimu takımını deplasmanda 3-0 yenen Arkasspor İzmir’de bugün rövanşa çıkacak.

Arkas’ın Avrupa’da tur günü

Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak maçı Yunan İoannis Amasiadis ve Karadağlı Sonja Simonouska yönetecek. Önceki turda Slovenya’nın Marchiol Vodi takımını iki maçta da yenip eleyen Arkasspor, rakibini saf dışı bırakması halinde Anorthosis Famagusta (Rum)-Stroitel Minsk (Blarus) eşleşmesinin galibiyetle karşılaşacak.

Haberin Devamı

Hamzaoğlu’nun gözü korktu
ERCİYES yenilgisiyle liderlik şansını kaçıran Denizlispor’da Ordu deplasmanının telaşı başlarken Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Karadeniz ekibinin son maçında KSK’yi yendiğini hatırlatarak öğrencilerini uyardı. Hamzaoğlu, “Ordu çok formda. Biz de futbol olarak toparlandık. Bu maçı kazanıp, ilk yarıyı mutlu bitirmek istiyoruz. Transfer için ise kimseyle temasımız olmadı. Devre arasında bazı oyuncular kulüpleriyle ayrılık yaşayacaktır. O günü görüp, ona göre yapacağız”dedi.

Özcan Kızıltan: Bu 90’a dikkat!
İKİNCİ Lig Beyaz Grup’ta Lider Bandırmaspor’la pazar günü İzmir’de ilk yarının final maçına çıkacak Göztepe’de Teknik Direktör Özcan Kızıltan, takım olarak sadece zorlu 90 dakikaya konsantre olmaları gerektiğini söyledi. Şans bulamadığı için takımdan ayrılmak isteyen Bayram’ın ve Yılmaz’ı oynatamadıklarını söyleyen Kızıltan, “Şartlara göre ilk 18’i belirliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Turgutluspor’un derdi sakatlar
ÇORUMSPOR deplasman yenilgisiyle keyfi kaçan Turgutluspor’da Gebzespor maçının hazırlıkları başlarken, kadrodaki sakatların çokluğu, kurmayların canını sıkıyor. Çorum’da oynayamayan Polat, Umut, Ömer ve Çağdaş’ın Gebze önünde de forma giyme şansının zayıf olduğu bildirilirken, Teknik Direktör Burhanettin Basatemur, “İmdadımıza devre arası yetişti. İlk yarının son maçında konuk edeceğimiz Gebzespor’u yenip devre arasında yaralarımızı saracağız” dedi. Basatumur, ara transferde kadroya gerekli takvileri yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Karşıyaka evinde çok puan kaybetti
BANK Asya 1. Ligi’nde Orduspor’la oynadığı kritik maçı kaybederek zirve yarışına ortak olma şansını tepen Karşıyaka, bu sezon iç sahada gülmeyi unuttu. İlk yarıda iç sahada sekiz maça çıkan Kaf-Kaf sadece Samsun’u (3-2) yenerken, diğer karşılaşmalarda altı beraberlik, bir mağlubiyet aldı. Seyircisi önünde 9 puanla yetinen KSK, 15 puanı yaktı. Yeşil kırmızılı ekip iç sahadaki performansıyla 17 takım arasında 14. sıraya yerleşti. Son üç haftadaki Denizlispor, K.Erciyes ve Orduspor sınavlarında iki puan alabilen Karşıyaka’da bir grup taraftar Kemal Kılıç’la yolların ayrılmasını istiyor.

Haberin Devamı

Meşale yola çıktı
ERZURUM’DA 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında organize edilecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın tanıtımı için düzenlenen “Meşale Koşusu ve Yürüyüşü” İzmir’de yapıldı. Alsancak Limanı’nın önünden başlayan yürüyüşe Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar, üniversite ve lise öğrencileri, Altay Ampute Futbol Takımı ve veteran atletler katılırken, vatandaşların organizasyona ilgi göstermediği görüldü.