Ege Asena’dan şarkı ve danslı şov

Asena’dan şarkı ve danslı şov

19.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Dansözlükten şarkıcılığa geçen Asena, Arkas Otomotiv’in Swissotel Grand Efes Otel’deki “Renault Trucks’ın Premium Euro 5”in tanıtım etkinliğinde sahne aldı.

Asena’dan şarkı ve danslı şov

İş dünyasının yoğun katılım gösterdiği gecede Asena, albümümden şarkıları seslendirirken, geceye katılanların ısrarı üzerine beş dakikalık dans şova da imza attı. Renault Trucks Genel Müdürü Dominique Pollien de, Asena’ya çiçekle teşekkür etti.

Haberin Devamı

Veda’nın kostümleri İTK’da
Veda filminin kostümlerinden derlenen, Mustafa Kemal, Latife Hanım, Fikriye Hanım, Zübeyde Hanım’a ait giysilerden oluşan “Kıyafet Devriminden Kurtuluşa” adlı sergi, film çekimlerinin bir bölümünün gerçekleştiği İTK Uşakizade Köşkü’nde açıldı. Açılışa Genel Müdür Oğuz Tatış, Yiğit Tatış, Veda’nın 12 bin kostümünü hazırlayan Sanat Yönetmeni Baran Uğurlu ile çok sayıda davetli katıldı. Uşakizade Köşkü’nün tarihteki yeri ve filmin kamera arkası görüntüleri ile de desteklenen sergi 30 Mart’a kadar gezilebilecek.

Özcan Deniz yarın İzmir’in konuğu
Şarkıcılığının yanı sıra dizilerdeki başarısı ile de genç kızların hayran olduğu Özcan Deniz, uzun bir aradan sonra İzmirli sevenleri ile buluşacak. İşadamı Tibet Özer’in sahibi olduğu ve her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Mischka Live’de yarın akşam sahne alacak olan Özcan Deniz, eğlenceseverlerle hasret giderecek. Ünlü sanatçı, iki bin kişilik mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede olacak.