Ege Asla vazgeçme Altay!

Asla vazgeçme Altay!

26.04.2017 - 04:32 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer:  Altay genç kadrosuyla çıktığı şampiyon Sancaktepe karşısında puan alarak döndü. Artık hedef Play Off 2 ile 5., 3 ile 4. sıradaki takımların birbirleriyle oynayacağı düşünülürse, kişisel kanaatim bu haftaki Beylerbeyi maçını kazanıp, ligi 2. olarak bitirmesinin avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Asla vazgeçme Altay

Aslında Altay’ın bu oyuncu yapısı, fizik kalitesi iyi performansı yanında olmasının şart olduğuna inandığım futbol şansı ile bu ligin en güçlü takımı. Ancak, Play Off maçlarının tek maçlık ve telafisi olmadığı düşünülürse, artık olası hatalara yer yok. Onun için Cüneyt Hoca ve ekibinin bİr üst lig için hertürlü çalışmayı yaptığına inanıyor ve Altay’a güveniyoruz.

Bülent Buda: Futbolculardan bir ricam olacak. Lütfen bir sezon daha bu ligde kalmayın, tekrar oynama acısını yaşamayın. Yazıldığı, söylendiği, istendiği kadar kolay değil bu işler biliyorum. Çok özel duyarlı zamanlardan geçiyorsunuz. Duygularınız yoğun, zihinleriniz dolu, kaslarınız gergin. Bu yükü taşımak mangal gibi yürek ister. Çıkın, koşun elinizden gelen herşeyi yapın. Birde herşeye çok kafa takmayın. Sonuç ne olursa olsun dünyanın sonu değil nihayet.

İsmail Özelçinler: Bilindiği gibi Play Off, tek maçlık eleminasyon sistemi. Kazanan rakibini eler, finale kalır. Finalde yener 2.Lig’e çıkar. Altay’ın Play Off’ta kimle karşılaşırsa karşılaşsın sahadan mutlaka 2 galibiyetle ayrılması gerekiyor. Ancak mevcut kadrosuyla Altay, her iki maçta da sahadan galibiyetle ayrılacak kalitede. Tek iyi motive olsunlar ve inansınlar.

Mehmet Demirtaş: Altay’ın bulunduğu ligin üzerinde bir takım olduğunu hep dile getirdim. Artık Play Off’larda bu işi bitirmenin zamanı geldi. Altay’ı hakettiği yere çıkarmak için savaşın gençler. Artık geri dönüşü yok...