Ege ASLANLARIMLA GURUR DUYDUM

ASLANLARIMLA GURUR DUYDUM

13.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Göztepe galibiyetiyle moral bulduklarını belirten genç teknik adam, “Başarımızın sırrı, sadakat. Onca sıkıntıya rağmen oyuncularım, sorumluluklarını yerine getiriyor. Hepsini alınlarından öpüyorum” dedi

ASLANLARIMLA GURUR DUYDUM

KADİR ÇETİNKAYA Milliyet

Haberin Devamı

Bucaspor, İzmir derbisinde Göztepe’yi son dakika golüyle 2-1 yenerek kötü gidişe son verirken, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar da başarının sırrının sadakatte olduğunu söyledi. Sezon başından beri sıkıntıların bir türlü bitmek bilmediğini, transfer yasağı nedeniyle A2 takımından oyuncular alarak kadro oluşturduklarını anlatan genç teknik adam, “Futbolcularım, sorunlara rağmen aslanlar gibi mücadele ediyor. Aslanlarımla gurur duyuyorum. Hepsini alınlarından öpüyorum. Bugüne dek sadece peşinat almalarına rağmen, sorumluluklarını yerine getiriyorlar” dedi.
Bank Asya 1. Ligi’nde üst sıralar için iddialı olduklarını tekrarlayan Karafırtınalar, “Takım olarak çok uyumluyuz. Biz bir ekibiz” dedi ve ekledi: “Yönetim krizini, mali sorunları mümkün olduğunca sahaya yansıtmamaya çalışıyoruz. Hepimiz durumun farkındayız. Kontrolsüz gücün, güç olmadığını da biliyoruz. Ligde bulunduğumuz konum sadece benim değil, kulüpte çalışan herkesin başarısıdır. Bu başarının altında sadakat yatıyor. Oyuncularım beni mahcup etmiyor, sadakat göstererek, başarıya giden yolu açıyorlar. Milli takımlarda 22 oyuncumuzun oynaması, kulübümüzün başarısıdır. Bucaspor, formalarına aşık genç yetenekleriyle yıkılmayacak, hep ayakta kalacak.”