Ege Atila Sertel’den moral ziyareti

Atila Sertel’den moral ziyareti

17.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel, Süper Lig’e yükselebilmek için Play Off oynayacak olan Altay ve Altınordu’yu ziyaret etti.

Atila Sertel’den moral ziyareti

Altay ve Altınordu’nun tesislerine konuk olan Sertel, futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya gelerek baklava ikram etti. Her iki takıma da başarılar dileyen Sertel, “En büyük dileğim Altay ve Altınordu finale kalsın ve hak eden İzmirimizin futbol takımı Süper Lig’e yükselsin” dedi. Sertel, ilk olarak Gaziemir’deki Altay Spor Kulübü tesislerini ziyaret etti. Burada Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Teknik Direktör Mustafa Denizli ile bir araya gelen Sertel, Altay’ın antrenmanını izledi.

Haberin Devamı

Sertel, “Unutulmaz efsane oyunculardan Mustafa Denizli hocamızın takımın başına geçmesiyle birlikte şampiyonluğa kilitlenen Altay’a başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra Altınordu’nun Selçuk’taki tesislerine geçen Sertel, Altınordu Asbaşkanı Barış Orhunbilge ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile görüştü. Orhunbilge ve Eroğlu, Atila Sertel’e üzerinde isminin yazılı olduğu 35 numaralı forma hediye etti. Sertel, “Altınordu altyapısından yetiştirdiği oyuncularla çok büyük başarılara imza atmıştır. Başkanı, teknik heyeti ile Avrupa’ya futbol yıldızlarını sunan örnek bir kulübümüzdür. Türk futbolcularından oluşan takımı ile ülkemizde tektir, örnektir. Finalde iki İzmir takımından birini Süper Lig’de göreceğimize olan inancım sonsuz” dedi.