Ege Ayak tedavisinde ozon yüz güldürüyor

Ayak tedavisinde ozon yüz güldürüyor

28.09.2017 - 03:53 | Son Güncellenme:

Menekşe İzer Kurtuluş, üç oksijen birleşimi olan ozonun, tırnaktaki bakterileri öldürdüğü için herhangi bir yan etkisinin olmadığını belirtti. İzer, deforme olmuş tırnakların ve ayak sağlığı sorunlarının toplumun yüzde 20’sinde görüldüğünü de kaydetti.

Ayak tedavisinde ozon yüz güldürüyor

Menekşe Nail El ve Ayak Sağlığı Kurucusu Podiatrist Menekşe İzer Kurtuluş, ayakta meydana gelen ve sık karşılaşılan rahatsızlıklardan kalınlaşmış ve deforme olmuş tırnaklar ile nasır ve siğillerde ozon tedavisinin yüz güldüren sonuçlar verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Kurtuluş, “Her cins, boy ve bir çok farklı şekillerde ortaya çıkabilen nasırlar bu problemi çekenler için ciddi bir sıkıntı, kötü bir görüntü ve bir sorun haline gelir. Nasırın oluşma sebebi aslında vücudun o bölgeye yardımcı olmak istemesindendir. Uygulama sırasında medikal bakım ile nasırlı bölge sarılır. Torbalama sistemi ile belirli aralıklarla oluşan ozon seansları sayesinde köklü keratin kesmiş nasırlar tamamen kendisini dışarı atar” diye konuştu.

‘Yan etkisi yok’

Menekşe İzer Kurtuluş, deforme ayak, kalınlaşmış ve deforme olmuş tırnakların ayak sağlığı sorunlarının toplumun en az yüzde 20’sini etkilediğini belirtti. Ozon tedavisi hakkında bilgiler de veren Kurtuluş, “Üç oksijenin birleşimi olan ozon tırnaktaki bakteri ve virüslere karşı öldürücü bileşikleri sayesinde kalınlaşmış ve deforme olmuş tırnaklara gazı uygulayarak işlem sağlanmış olur. Torbalama sistemi ile yapılan ozonun herhangi bir yan etkisi yoktur” dedi.