Ege Aydınfest, 29 Ekim’e çok yakıştı

Aydınfest, 29 Ekim’e çok yakıştı

01.11.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Tekstil Park’ta düzenlenen Aydınfest sona erdi. Dört güne yayılan etkinlikler binlerce Aydınlıyı buluşturdu. Etkinlik kapsamında sevilen şarkıcılar; Melike Şahin, Pinhani, Madrigal, Random, Fatma Turgut, Evrencan Gündüz ve Mary Jane, gençlerle buluştu.

Aydınfest, 29 Ekim’e çok yakıştı

Festivalde Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı da, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte otizme dikkat çekti. Aydın’ın Sultanları’nın formalarında otizm farkındalığına yer verdiklerini belirten Çerçioğlu, “Takımımız sporun yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de farkındalık yaratıyor. Geçen yıl formalarıyla kadına karşı şiddete dikkat çektiler. Büyükşehir Belediyesi olarak otizmin farkındayız. Otizm destek ve spor merkezlerimizle otizmli her bireyin yanındayız” dedi. Çerçioğlu, vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı da şu sözlerle kutladı:

Haberin Devamı

‘İzindeyiz’

“Bu tarihi haftada bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlüyüz.  Birbirimize sarılmalıyız ki Cumhuriyetimiz sonsuza dek devam etsin. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün her zaman izindeyiz.”