Ege Bağış da İzmir için mesai yaptı

Bağış da İzmir için mesai yaptı

09.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Seçim çalışmaları için İzmir’e gelen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, önce Çeşme Sisus Otel’de düzenlenen basın toplantısına katıldı, ardından da Balçova Termal Tesisleri’nde sivil toplum kuruluşu ile iş dünyası temsilcileri ve muhtarlarla buluştu.

Bağış da İzmir için mesai yaptı

İki toplantıda da benzer konulara dikkat çeken Bağış, Balçova Termal Tesisleri’ndeki sözlerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletmekle başladı. Erdoğan’ın miting için teşekkür ettiğini aktaran Bağış, “12 Eylül referandum sonuçları, 12 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinin sonucunu çok önceden ortaya koydu. İzmir mitingi de noktayı koydu.




“İzmir için kimse bir şey istemedi”
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’da sanayicilerle bir araya geldi. Günay, İzmir’den milletvekili adayı olduktan sonra, 40 gündür kentte çalıştığını belirterek, İzmir’in kültür, turizm, ticaret açısından çok özel bir yer olduğunu, kentin potansiyelinin harekete geçirilmesi gerektiğini çok daha yakından gördüğünü ifade etti. İzmir’den kendisine gelen taleplerin Mardin, Gaziantep’teki kadar olmadığını vurgulayan Günay, şunları söyledi:
“Mardin’in beni zorladığı kadar İzmir beni zorlamadı geçen dönemde. İzmir’den bize bir talep, proje gelmedi. 30 belediyeden sadece Seferihisar geldi.”

Yazarlar