Ege Bakanlar festivale geliyor

Bakanlar festivale geliyor

26.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay yarın Bayındır Çiçek Festivali’nin açılına katılacak. Yıldırım’a ilçenin yöresel yemekleri olan pişmiş turşu ve keşkek ikram edilecek.

Bakanlar festivale geliyor

Bayındır’da 27- 29 Nisan’da düzenlenecek Uluslararası Çiçek Festivali’nin açılışını, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yapacak. Bakan Yıldırım, saat 11.00’de festival kortejine katılacak, çiçek stantlarını gezecek, öğle yemeğinde pişmiş turşu ve keşkek yiyecek. Bakan Yıldırım, Cuma Namazı’nın ardından ilçeden ayrılacak. Avea Çağrı Merkezi’nin açılışını yapacak, akşam da Sivaslılar Derneği’nin Bostanlı Altınbalık Restoran’da onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak. Bakan Yıldırım ve Günay, aynı gün kentten ayrılacak.

Haberin Devamı

Potadan siyasete üçlük atış geldi!

İzmirli (B) Klasman basketbol hakemi Fatih Ertürkmen’in, Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı’na üye olmasının ardından, Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından maçlara atanmaması polemik konusu oldu.
Son olarak 4 Nisan’da, İstanbul’da oynanan Tenis Eskrim Dağcılık-Akhisar Bld 2. Lig maçını yöneten Fatih Ertürkmen, o günden sonra bir daha atama alamadı. Her hafta düzenli olarak ataması yapılırken, herhangi bir sorun olmadığı halde kızağa çekilen Ertürkmen’e bir MHK Üyesi’nin “Ya siyaseti seç ya hakemliği. İkisini birden yapamazsın” dediği iddia edildi.
Fatih Ertürkmen, konu hakkında açıklama yapmazken, Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Metin Şahin, genç hakeme bir daha maç vermeme gibi bir karar alınmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Solak’a ağır suçlamalar

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz ve Çiğli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıdık Soysal, parti yöneticilerinin katılımıyla İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında, CHP’li Çiğli Belediyesi’nin çalışmalarını eleştirdi. Soysal, doğrudan teminlerde araştırma yapılmadığını belirtti. İlçe Başkanı Adnan Yılmaz da Metin Solak’ın Belediyespor’un atkılarına kendi fotoğraflarını bastırdığını gösterdi.