Ege Bal Kes’ten iki transfer daha

Bal Kes’ten iki transfer daha

04.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Balıkesirspor, iki futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Bal Kes’ten iki transfer daha

Kırmızı beyazlılar, Etimesgut Şeker’den Ali İşleyen’le iki, Çorumspor’dan Alihan İdikut’la da beş yıllık sözleşme imzaladı. Bu iki futbolcunun imzasıyla toplam 12 transfere imza atan Balıkesir’in, Dardanelspor’la yarın oynayacağı hazırlık maçının ardından kamp çalışmaları için Bolu’ya gideceği açıklandı.

Haberin Devamı

Ulaşıma futbol düzenlemesi

Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray-Lazio arasında oynanacak karşılaşma için ulaşım sefer saatlerini düzenledi. Bu akşam saat 22.00’de oynanacak maç için, Büyükşehir Belediyesi metro ve otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti. METRO A.Ş., maçın bitiş saatini dikkate alarak seferlerini 00.30’a kadar uzattı. ESHOT ise metro bağlantılı tüm hatlarını 01.00’e kadar uzattı. Bazı bölgelere yeterli sayıda otobüs ilavesi yapılacak.

TSYD’den şiddet paneli

Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi, “Sporda Şiddeti Önleme Yasası ve Medya” konulu panel düzenledi. Panel, 8 Ağustos Çarşamba günü saat 12.00’de Atatürk Stadı’ndaki Hakem Eğitim Salonu’nda yapılacak. TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı ve Ege TV Spor Müdürü Suavi Yardımoğlu’nun moderatörlüğündeki panelin konuşmacıları TFF Etik Kurulu Başkanı Prof. Oğuz Atalay, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi ve Spor Hukuku Uzmanı Prof. Şeref Ertaş ve Ege Üniversitesi’nden Sosyolog Doç. Ahmet Talimciler olacak.