Ege Balcıoğlu kanatlandırır

Balcıoğlu kanatlandırır

23.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Misli.com 3. Lig’de Play Off finaline yükselen Bucaspor 1928’de Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, sarı lacivertlilerde göreve geldiği günden bu yana kalitesini konuşturdu. Topladığı puanlarla ligde istatistiklere damga vurdu. Takımıyla hem şampiyonluk mücadelesi verdi hem de genç oyuncuları Türk futboluna kazandırdı

Balcıoğlu kanatlandırır

Misli.com 3. Lig’de Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u eleyerek yarın İskenderun Futbol Kulübü ile Play Off finaline çıkacak olan Bucaspor 1928’de Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, takımın başına geçtiği günden bu yana fark yarattı. Belediye Derincespor’dan ayrıldıktan sonra Bucaspor 1928’in yolunu tutan Balcıoğlu, Ekim 2020’de sarı lacivertlilerde dümene geçti. Sezona Tolga Doğantez ile başlayan sarı lacivertliler, 3. hafta genç teknik adamla yolları ayırdıktan sonra İbrahim Nadir Arıkan’a görev vermişti. Arıkan ile de devam etmeyen Bucaspor 1928, ligin 6. haftasında Payasspor ile oynanan müsabakaya Uğur Balcıoğlu ile çıktı. Payasspor ile oynanan mücadelede göreve başlayan deneyimli teknik adam, takımının başında 25 maçta yer aldı. Bu maçlarda 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Haberin Devamı

‘Biz başaracağız’

Bu süre zarfında 46 kez rakip ağları sarsan Buca, kalesinde 14 gol gördü. 16 maçın tamamında gol atma başarısı gösteren Bucaspor 1928, 11 maçta kalesini rakip oyunculara kapadı.

Balcıoğlu yönetiminde sadece 0-0 biten Hopaspor maçında gol atamayan Fırtına, 25 maçın 24’ünde gol sevinci yaşadı. 2018-19 sezonunda da İzmir ekibini çalıştıran Balcıoğlu, takımını Play Off’a taşıma başarısı göstermişti. Ayrıca Balcıoğlu, 2017-18 sezonunda Darıca Gençlerbirliği’ni çalıştırmış ve 10 yıl aradan sonra Kocaeli ekibine şampiyonluk sevinci tattırmıştı. Sarı lacivertlilerde Balcıoğlu, finalde ellerinden gelenin fazlasını yaparak şampiyonluğu elde edeceklerini söyledi.

Balcıoğlu, “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık tek maçlı finaldeyiz.

Haberin Devamı

Oyuncularıma geldiğim ilk günden bu yana inanıyorum. Bu işi bu sene biz başaracağız” diye konuştu.