Ege Başkan Soyer maceraya atıldı

Başkan Soyer maceraya atıldı

13.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Başkan Soyer maceraya atıldı

Kaya tırmanışı yapıp zipline’a binen İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer, sporcu kimliğini bir kez daha gösterdi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Atatürk Mahallesi’nde 30 dönüm alanda kurulan Macera Park İzmir’i gezdi. Açık hava sporlarının yapılabildiği parkurların bulunduğu alanda kaya tırmanışı yapan Başkan Soyer, zipline’a da bindi. Her sabah 10 kilometre koşan, şehir içi ulaşımda bisikleti tercih eden Başkan Soyer, “Hep kaya tırmanışını yapmak istiyordum. Çok Heyecan vericiydi. Park, doğa sporlarıyla uğraşan gençler için park çok değerli” dedi.

Şampiyonayı izledi

Macera Park gezisi sırasında Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından alanda düzenlenen, 18 ilden 59 sporcunun katıldığı “Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası” yarışlarını da izleyen Soyer, sporculara başarılar diledi ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Macera İzmir Projesi

“Macera İzmir Projesi”, ATRAX’S 2017 yılı eğlence fuarında “Sporlu Şehirler Daha Eğlenceli” temasıyla “Yıldızlı Proje” ödülüne layık görülmüştü. 30 dönüm alan üzerinde açık hava sporlarının yapılabildiği mekanlar ile dağcılık, kaya tırmanışı, zipline gibi aktiviteleri barındıran park; kısa sürede adrenalin tutkunlarının vazgeçilmez adresi oldu. Macera Park İzmir; engelli, yaşlı ve çocuklara yönelik düzenlemeler ile 4 bin metrekarelik piknik alanı, seyir terasları, seyir kulesi, gölet ve süs havuzları ile kentin önemli cazibe merkezi arasında yer alıyor.