Ege Başkanlar Bornova TV’de bir araya geldi

Başkanlar Bornova TV’de bir araya geldi

25.12.2017 - 01:07 | Son Güncellenme:

Birlikte Türkiye’ye örnek olacak proje ve işbirliklerine imza atan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan, bu kez yeşil sahalarda değil, Bornova TV stüdyosunda buluştu.

Başkanlar Bornova TV’de bir araya geldi

Özel yayında Başkan Atila ile biraraya gelen Özkan, Halka ulaşma noktasında her türlü ileşim aracını kullanmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, Bornova Belediyesi’nin İzmir’de bir ilk olarak hayata geçirdiği Bornova TV’ye yayın hayatında başarılar diledi. Özkan, Olgun Atila’nın “Kadrolarınızda kesinlikle yabancı oyuncuya yer vermemeniz bir isyan olarak nitelendirilebilir mi?” sorusuna şöyle cevap verdi: “Biz hep futbolcu ithalatı yapıyoruz. Oysa 80 milyonluk kocaman bir ülkeyiz. Bizim 30 milyon gencimiz var. Bu mantıkla bu işe girdim ve ‘kesinlikle yabancı oynatmayacağım’ dedim. Süper Lig’e çıksak bile oynatmayacağım”

Haberin Devamı

Takdire şayan bir duruş

Olgun Atila ise Altınordu’nun kurumsal düzeyde işbirliği yaptıkları bir kulüp olduğuna dikkat çekerek, “Ben de bir Türk genci olarak size teşekkür ediyorum. Biz de Sizden esinlendik ve Erkekler 2. Ligi’nde mücedele eden basketbol takımımız 1. Lige çıksa bile sadece yerli oyuncularla mücedele etme kararı aldık” diye konuştu.