Ege Başkanlardan işbirliği sözü

Başkanlardan işbirliği sözü

26.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İZMİR Ticaret Odası (İZTO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilen eski meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Başkanlardan işbirliği sözü

İZMİR Ticaret Odası (İZTO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilen eski meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı. Bornova ve Urla’da koltuğa oturan Mustafa İduğ ve İbrahim Burak Oğuz, görev süreleri boyunca İZTO’yla işbirliğini artıracaklarına söz verdi. İZTO Başkanı Mahmut Özgener, “İzmir seçimini yaptı. Yeni başkanlarla projeler ve eserler ortaya koymaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Haberin Devamı

‘Sinerji yakaladık’

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, “Burası benim yuvam. Gerek Ekonomi Üniversitesi gerek buradan hiçbir zaman ayrılmayacağım. Bana çok büyük enerji verdiniz. Kurumların aynı dili konuşması büyük bir sinerji yaratacak” diye konuştu. Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz da, “Ekonominin gelişmesi için işbirliklerinin önünü açmalıyız. Urla’nın geleceğe taşınması için çalışacağız” dedi.
Başkan Oğuz, Urla’da trafiği rahatlatmak için yapacağı çalışmaların sorulması üzerine de, “İskele pazar yerinde yoğunlaşma var. Pazartesi günü konuyla ilgili çalışmalara başlayacağım. Alternatif yol çalışmaları ve otopark projelerini hayata geçireceğiz” yanıtını verdi. Urla İskelesi’nde uygulanabilecek marina projesine de değinen Başkan Oğuz, “Balıkçı barınağını genişletemiyoruz, çünkü doğal sit alanı. Bununla birlikte Çeşmealtı’nda ‘yap-işlet-devret’ modeliyle hayata geçirilebilecek bir alan var” dedi.