Ege Bayraklı çıkarması

Bayraklı çıkarması

28.04.2022 - 00:11 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Acil Çözüm Ekipleri ile Bayraklı’nın Emek ve Gümüşpala mahallelerini ziyaret etti.

Bayraklı çıkarması

 Yurttaşların talepleri doğrultusunda ekiplerin tespit ettiği noktaları inceleyen Başkan Soyer’e, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da eşlik etti. Soyer, ilk olarak Emek Mahallesi 7263. Sokak’taki dereyi ve su baskını sorunu yaşanan bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. İZSU Genel Müdürlüğü’nün dereye ikinci bir kanal açarak ızgara yapacağı, yağmur suyu hattı ile kanalizasyonun ayrıştırılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Gençlik merkezi

7261. Sokak’ta yer alan parkın yenilenerek çok amaçlı bir rekreasyon alanına dönüştürülmesinin sağlanacağı vurgulandı. Gümüşpala Mahallesi’nde de 7020. Sokak’ta trafik akışı, yayaların kaldırımda yürümesi ve araçların düzenli geçişinin sağlanması için çalışma yapılacağını dile getiren Soyer, İzmir İtfaiyesi’ne ait alanda bulunan parkta çok amaçlı bir gençlik merkezinin hayata geçeceğini söyledi. Gümüşpala’da talepler üzerine Karşıyaka’ya ESHOT hattı eklenmesine yönelik güzergah çalışılması yapılacak.