Ege Bedenleri küçük yürekleri büyük

Bedenleri küçük yürekleri büyük

15.02.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Dosteli merkezlerine deprem bölgesinden gelenlere ulaştırılmak üzere yazdığı notla birlikte oyuncaklarını ve takılarını bağışlayan Ayşe Betül Altınbaşak ile yardım paketini alan Yüsra Bozhöyük bir araya geldi.

Bedenleri küçük yürekleri büyük

Bozhöyük’ün babası Yafes Bozhöyük, sosyal medya hesabından notu ve paketten çıkan eşyaları paylaşarak Ayşe Betül’ü ve ailesini aradığını, buluşmak istediğini yazdı. Başkan Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında da baba Bozhöyük’ün mesajı paylaşıldı. Kısa sürede Ayşe Betül’e ve ailesine ulaşıldı. Ayşe Betül ve Yüsra, Turgutlu’da buluştu. Yafes Bozhöyük, ellerine geçen notu gözyaşları içinde okuduklarını belirtti, böyle evlatlar yetiştirdikleri için Altanbaşak Ailesi’ne teşekkür etti. Bedenleri küçük, yürekleri büyük iki çocuğun buluşmasından etkilenen Başkan Akın da, “Birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyelim” dedi. Öte yandan Başkan Çetin Akın, yıl içindeki tüm etkinliklerin iptal edildiğini, bütçenin depremzedelere gideceğini söyledi.

Haberin Devamı

‘Sevgilim Türkiyem’

Turgutlu Belediyesi, “#SevgilimTürkiyem” nakdi bağış kampanyasını başlattı. Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. personeli, bir günlük yevmiye ücretini depremzedelere ulaştırılmak üzere bağışladı. Kısa sürede 180 bin lira toplandı.