Ege Ben TV, normal yayına başlıyor

Ben TV, normal yayına başlıyor

15.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İnternet üzerinden tüm dünyaya yayın yapacak Ben TV, kuruluşunu tamamladı.

Ben TV, normal yayına başlıyor

Sistemini HD altyapısı üzerine kuran Ben TV, Türkiye’de ilk defa aynı netlik ve kalitede internet ve televizyon hizmetini bir arada sunuyor. İnternetin olduğu dünyanın her yerinden aynı netlikte izlenebilecek ve tam donanımlı altyapısı sayesinde, haberden ekonomiye, spordan aktüaliteye, modaya, magazine kadar içerik bakımından zengin programlarıyla tüm dünyada internet üzerinden rahatlıkla izlenecek. 16 Nisan Pazartesi günü, normal yayına başlayacak olan Ben TV’yi www.kanalben.com adresinden bulunabilecek.

İzmir el altında
Ben Tv İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Erol Yaraş, dünya çapında yaklaşık 8 milyon Türk vatandaşına hitap edeceklerini belirterek şöyle konuştu: “Ben TV sayesinde artık dünyanın her yerinden hem İzmir’i, hem Türkiye’yi takip edebilecekler. EXPO sürecinde İzmir’in neler yaptığını rahatlıkla öğrenebilecekler. İzmir ve Türkiye hakkında sağlıklı bilgilerle donanarak, ortak hedefe yönelik daha sağlıklı çalışmalar yapabilecekler.” Ayrıca Yaraş, 24 saat aktif bir kanal olacaklarını belirterek Türkiye’de yayıncılık adına bir devrim gerçekleştirdiklerini ve bunu da İzmir’den başlatmış olmanın mutluluğunu herkesle paylaşmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Yaren bebekler hayat veriyor

Alsancak Salih İşgören İlköğretim Okulu öğrencileri, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı yararına, Hilton Fame City, Topolino Çocuk Eğlence Merkezi’nde organize edilen sergide hasta olan arkadaşları için tasarlayıp, süsledikleri “Yaren Bebekler”i sergiledi. Göztepe Rotaract Kulübü üyeleri, H2B Sanat Merkezi ile Serena Güzellik ve Estetik Merkezi’nin desteklediği üç günlük etkinliğe çok sayıda davetli katıldı.