Ege Beş bin kişi BASEK sofrasında buluştu

Beş bin kişi BASEK sofrasında buluştu

02.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları, Bayraklı’da 5 bin kişiyi iftar yemeğinde ağırladı. Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, yeni yatırımların müjdesini verdi

Beş bin kişi BASEK sofrasında buluştu

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) Bayraklı’da 5 bin kişiyi iftar yemeğinde buluşturdu. Programın ev sahipliğini yapan BASEK Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, “Bayraklılarla birlikte soframızı paylaşmanın ve gönül sofrasını oluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum” ifadesini kullandı. Yemeğin ardından Bayraklılara seslenen Op. Dr. Gürbüz, “1999 yılında hastaneyi Bayraklı’ya kurarken çok şaşırdılar. Burada araba bile bulmak mümkün değildi. Salhane’nin kokusundan durulmuyordu. Ben o zaman Bayraklı İzmir’in merkezidir demiştim. Gerçekten de şu anda rezidansları, gökdelenleri, iş merkezleriyle İzmir’in merkezi konumunda. Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları olarak 20 yılda geldiğimiz noktada Batı Anadolu Central Hospital, Gediz Minera, Batı Anadolu Okulları ve Çeşme Çiftlikköy Farm Otel olarak 700 kişiyi istihdam ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Baştan aşağı yenilendi

Central Hospital’ın yan tarafında bulunan binayı da hastaneye dahil ederek büyüdüğünü belirten Op. Dr. Gürbüz şu bilgileri verdi: “Bu büyüme hastaneye ferahlık, hastalara ve çalışanlara da rahatlık getirdi. Hastanemiz bu değişiklikle baştan aşağı yenilendi. A grubu hastane olarak hizmet vermekte olan Central Hospital İzmirlilere yakışıyor. Ayrıca hastanemizin teknolojik altyapısı da baştan aşağıya yenilendi. Kente yeni donanımlı kalp ajjıografı sistemini kurduk ve yine son teknoloji ürünü MR ve multıslıce bilgisayarlı tomografi sistemlerimizi de devreye soktuk. Hastalarımıza Avrupa standartlarından sağlık hizmeti sunmaya başladık.”

Tam teşekküllü

Mersinli’de tüm branşları içinde bulunduran yeni bir yatırıma daha müjdesini veren Op. Dr. Özer Gürbüz, “Mersinli Batı Anadolu Cerrahi Tıp Merkezi ve Mavişehir Batı Anadolu Tıp Merkezi’ni tek bir merkezde birleştireceğiz.
Yeni kurulacak hastanemiz, eğitim öğretime başlamak için kuruluş aşamasında olan Batı Anadolu Üniversitesi ile entegre olacak. Central Medical ile Central Hospital’da yapılan muayene, tetkik, tedavi, görüntüleme ve laboratuvar sonuçları tek bir kontrol sistemi üzerinden idare edilecek. Bünyemizde çalışan doktorlarımız bu sonuçları görüntüleyebilecek” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Sağlık Turizmi atağı

Sağlık turizmi konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Op. Dr. Gürbüz, “Yurtdışından gelen hastalarımızın tedavi öncesi ve sonrası konaklayabilecekleri Çeşme Çiftlikköy’de grubumuza ait 300 yataklı Çeşme Farm Otel’i sağlık turizmine uygun bir şekilde hizmet verecek duruma getirdik. Bu otelde mobil sağlık araçlarımızla hastanın bir merkezden diğer merkeze sağlıklı bir şekilde naklini planlıyoruz. Şu anda sadece kara araçlarıyla nakil sağlanırken yakın gelecekte Batı Anadolu Mobil Sağlık Sistemi bünyesine deniz ve hava araçlarını da katacağız” diye konuştu.