Ege Beydağ’ın gelişimine önemli katkı

Beydağ’ın gelişimine önemli katkı

03.06.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Beydağ’ın doğalgaza kavuşmasının ardından ilçenin daha da gelişeceğini söyledi.

Beydağ’ın gelişimine önemli katkı

Vatandaşların yoğun talebi üzerine harekete geçerek İzmir Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ile yaptıkları temaslardan sonra ilçede başlayan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Dağ, “Dikili’deki doğalgaz altyapı çalışmalarından sonra Beydağ’daki gelişme bölgede yaşayanları sevindirdi. İzmir’in ve ilçelerinin sorunlarına kayıtsız kalmayacağımızı her zaman dile getiriyoruz. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için samimi bir şekilde çalışıyoruz. İki ay gibi kısa sürede gaz arzının sağlanmasının hedeflendiği Beydağ’da vatandaşlarımız daha ucuz, temiz ve konforlu bir enerjiye ulaşacak” dedi.

İlk etapta Atatürk ve Cumhuriyet mahallelerinde başlatılan çalışmaların sona ermesiyle 744 haneye doğal gaz ulaştırılacak.

Haberin Devamı

İlk kazma vuruldu

Beydağ’da başlayan doğalgaz çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Feridun Yılmalar, “Çok çaba harcadık ve mutlu sona ulaştık” dedi. İlk kazmanın Kavakyolu Sokak’ta vurulduğunu belirten Yılmazlar, “Temiz enerji ve temiz nefes sloganımız ile doğalgaz bölgemize hem değer katacak hem de yurttaşlarımıza bir çok kolaylık sağlayacak. Çalışmaların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, en kısa süre içerisinde kazasız belasız tamamlanmasını temenni ediyorum. İzmir Doğalgaz’a ve yetkili firmalara çok teşekkür eder çalışanlarında kolaylıklar dilerim” dedi.