EgeBilim Parkı’nda yaz tatili şenliği

Bilim Parkı’nda yaz tatili şenliği

07.07.2024 - 00:06 | Son Güncellenme:

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı, yaz tatili için özel bir program düzenledi. Yaz boyunca film gösterimleri, resim atölyeleri, kitap okuma saatleri gibi birçok ücretsiz etkinlik düzenlenecek.

Bilim Parkı’nda yaz tatili şenliği

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı da yaz tatiline giren çocukların uğrak yerlerinden biri oldu. Yıl boyunca hem okul grupları hem de aileleriyle birlikte gelen öğrencileri ağırlayan Bilim Parkı’nda yaz tatil için özel bir program hazırlandı. Yaz boyunca film gösterimleri, resim atölyeleri, kitap okuma saatleri, zeka oyunları, taş ve ahşap boyama gibi birçok ücretsiz etkinliğin yapılacağı Bilim Parkı, çocukları bekliyor. Her gün 09.00-17.00 saatleri arasında da ziyaret edilebilecek parktaki yaz etkinlikleri perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günü yapılacak. 7-14 yaş arası çocukların yararlanabileceği etkinlikler 13.30’da başlayacak. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, çocukların tatillerini verimli geçirmesi için etkinlikler düzenlediklerini belirterek “Tüm çocuklarımıza güzel bir tatil diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Uzunyalılardan teşekkür

 

Başkan Acar Ünlü; oteller ve restoranlar bölgesi olarak bilinen Uzunyalı’da incelemelerde bulundu. Yürüyüş yolu boyunca hem esnafla hem de vatandaşlarla görüşen Başkan Ünlü, “Sezon öncesi yaptığımız ziyaretlerde tespit ettiğimiz sorunları gidermek için yoğun mesai harcadığımız bölgede hayata geçirdiğimiz çalışmaları yerinde inceledik. Özellikle dere ağızlarına yerleştirdiğimiz beton bariyerler sayesinde derelerde oluşan kötü koku ve görüntünün azalması ne kadar doğru bir adım attığımızı gösterirken yapılması gerekenlerle ilgili notlarımızı da aldık” dedi. Bölge esnafı da özellikle dere önüne konan beton bariyerlerle ilgili Başkan Ünlü’ye teşekkür ederek, “Verdiğiniz sözü tuttunuz, bizi büyük bir yükten kurtardınız. Dere artık kokmuyor, çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

Haberin Devamı

Bilim Parkı’nda yaz tatili şenliği

Engelsİzciler kampı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Kısa Mola Merkezleri’nde engelli bireyler için Engelsizİzciler Projesi hayata geçirildi. “Engelsİzciler” projesi, engelli bireylerin ve engellisi olan ailelerin sosyal hayata katılımını sağlamak, engelli vatandaşların kişisel gelişimlerini ve becerilerini İzcilik vasıtasıyla arttırabilmeyi amaçlıyor. Bu yıl 2-4 Temmuz tarihleri arasında Dalaman ilçesi Kille koyunda yedincisi düzenlenen etkinlikle 28 bireye izcilik eğitimi verildi. İzciler, denizin tadını da çıkarmayı ihmal etmedi.