Ege ‘Bir köprüyü hala bitiremediler’

‘Bir köprüyü hala bitiremediler’

02.08.2022 - 00:10 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sahadaki programlarını Menderes, Buca ve Gaziemir ilçelerinde sürdürdü. Menderes’te Yeniköy, Çatalca, Dereköy’ü ziyaret eden, partisinin ilçe binasında vatandaşlarla buluşan Kaya, Buca ve Gaziemir’de de muhtarlarla bir araya geldi.

‘Bir köprüyü hala bitiremediler’

Programları esnasında vatandaşlarla buluşarak istek ve talepleri dinleyen Kaya, “Hemşehrilerimiz CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin hizmet üretmemelerinden şikayetçi. Ziyaret ettiğimiz her yerde, yerel yönetimler kaynaklı bir sorun var. CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde hiçbir şey yapmamak üzere kurgulanmış bir sistem var. Bu sistem, sürekli sorun üretiyor” dedi.

Haberin Devamı

Torbalı’ya su verilmiyor!

Yeniköy Muhtarı Ayhan Sivri, bir yıl önce İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallenin girişindeki dere üzerinde köprü yenileme ve genişletme çalışmalarına başlandığını ancak hala tamamlanamadığını hatırlattı. Bunun üzerine Kaya, “1915 Çanakkale Köprüsü bitti, Yeniköy’deki 50 metrelik köprü bitmedi. Vatandaşımız dert yanıyor, bir yıldır çalışıyorlar, hala bitiremediler. Karabağlar’a da gittik, belediyenin yolun ortasında unuttuğu asfalt aracını gördük. Mahalleli isyan ediyordu, asfalt yapmaya kalkıp ortalığı kazmışlar sonra da ortadan kaybolmuşlar. Torbalı’da kırsaldaki Atalan, Göllüce, Bülbüldere, Naime, Tulum’da yaşayan insanlarımıza da 20 gündür su vermiyorlar” şeklinde konuştu.