08.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:
İZMİR Milliyet
Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Burkay, Denizli İhracatçı Birlikleri Başkanı Süleyman Kocasert ve Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Emre Kızılgüneşler, Damat’ın yeni katalog yüzleri oldu.
Profesyonelleri aratmadılar
Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Dünya markalarını yakalamak değil, o markaların önünde olma vizyonuna sahip markamızın değerleriyle örtüşen modellerle çalıştık” yorumunu yaptı.
Dünyada en fazla tanınan Türk markalarından biri olan erkek giyiminin öncüsü Damat, dikkat çekici ve farklı yaklaşımlarını katalog çekimlerinde de sürdürdü. Damat, üç birlik başkanını manken olarak stüdyoya aldı. Profesyonel mankenleri aratmayan İbrahim Burkay, Süleyman Kocasert ve Emre Kızılgüneşler, çekimler sırasında büyük keyif aldıklarını söylediler. Üç işadamı, Damat markasına destek vermekten onur duyduklarını sözlerine eklediler.