Ege Bize güvenin

Bize güvenin

19.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Altan Çetindağ, “Fedakar insanlar elini taşın altına koydu. Sahaya çıkıp onur mücadelesi vereceğiz. Korkulu rüya görmeyeceğiz”

Bize güvenin

Ekonomik sorunlarla boğuşan İzmirspor’da Teknik Direktör Altan Çetindağ, “Yıkılmadık, ayaktayız” mesajı verdi. Kayyum Heyeti tarafından yönetilen lacivert-beyazlılar kampa gitme imkanı bile bulamazken, Çetindağ, “Herkesin karamsar baktığı bir camianın futbol takımı olarak sahaya çıkıp onur mücadelesi vereceğiz” diye konuştu. Uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten genç teknik adam, “Önümüzdeki sezon 3.Lig’de korkulu rüya görmeyeceğiz” ifadesini kullandı.

24 saat yetmiyor
Geçen sezonki kadroyu dağıttıklarını belirten Çetindağ şunları söyledi: “A takımın yanı sıra rezerv takım da kurduk. Bu yüzden 24 saat bize yetmiyor. Tesise 07.30’da gelip, 00.30’da çıktığımız günler oluyor.
Hepimiz İzmirspor aşkıyla görev yapıyoruz. Futbolcular da mevcut durumun farkında. Arzulu, uyumlu ve özverili bir çalışma içindeyiz. Kulüplerde boşa çıkan oyuncuları almak istiyoruz. Kayyum Heyeti de imkanlar dahilinde her türlü sıkıntımızı gidermek için büyük çaba harcıyor. Umarım fedakarlık bize başarıyı getirir.”