Ege Bodrumlular, Travel Turkey’de buluştu

Bodrumlular, Travel Turkey’de buluştu

09.12.2017 - 04:00 | Son Güncellenme:

İzmir’de 11’inci kez düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuarı’nda kurulan Bodrum’un standında, Ticaret Odası üyeleri iş görüşmeleri yaptı

Bodrumlular, Travel Turkey’de buluştu

Travel Turkey Turizm Fuarı’ndaki Bodrum standında, açılış kokteyli verildi. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) organizasyonuyla ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle hazırlanan standın açılışına İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Tokat Vali Yardımcısı Eski Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP’li Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BODTO Meclis Üyeleri ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda Bodrumlu firma temsilcisi katıldı.

Haberin Devamı

Herkes umutlu

Üyelerini Bodrum çatısı altında birlik beraberlik içinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını bildiren BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bodrum standımızda üyelerimizin iş görüşmeleri yapabilmesi ve Bodrumumuzu temsil etmek için, Bodrum Belediyemiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte tekrar Travel Turkey fuarındayız. Açılış kokteylimiz oldukça kalabalık geçiyor, umuyorum ki üyelerimiz bu fuardan güzel sonuçlar alacak ve 2018 turizm sezonunu hep birlikte daha iyi tamamlayacağız” dedi. Airarabia havayollarının Birleşik Arap Emirlikleri-Bodrum arası direkt uçak seferlerini başlatacağı bilgisi fuar katılımcılarını sevindirirken, Airarabia Doğu Avrupa Bölge Müdürü Nuket Angın ve TAV Bodrum Müdürü Serkan Karahatay Sharjah/Dubai-BJV seferlerinin 12 Haziran 2018’den Eylül 2018 sonuna kadar haftada 3 sefer olacağını bildirdi. Moldova-Bodrum arasında da direkt uçak seferlerinin başlayacağı belirtilirken BODTO üyesi bir acentenin İranlı bir tur operatörüyle anlaştığı ve İran’dan Bodrum’a gelecek turist sayısında artış beklendiği öğrenildi. B holünde 308 numaralı alanda kurulan Bodrum standı fuar bitimi olan 10 Aralık Pazar gününe kadar 10.00-18.30 saatleri arasında üyelerine hizmet vermeye devam edecek.